Cursus Online Marketeer

Leer alles over het online landschap en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. Investeer in jezelf of in je bedrijf zodat je ook zelfstandig online groei kunt realiseren.

Aanmelden voor cursus
allard en maarten in overleg

Wat bieden wij?

Een overzichtelijke cursus onder professionele begeleiding die jou binnen 6 maanden opleidt tot junior online marketeer. Tijdens de cursus leer je alles over SEO, SEA, Social Media marketing, Affiliate marketing en Remarketing. Ideaal voor zelfstandig ondernemers die bv. niet het budget hebben om de online marketing uit te besteden of voor werkgevers om intern personeel om te laten scholen zodat je niet meer afhankelijk bent van derden. Vraag eenvoudig online deze aantrekkelijke, praktijkgerichte opleiding aan.

De voordelen

Haal de kennis in huis

Alles over de cursus online marketeer

logo's van onderdelen van online marketing

Cursus online marketeer bij RAM Online Marketing

De cursus betreft een opleiding tot junior online marketeer. Je leert alles wat je moet weten over online marketing. De cursus is opgebouwd aan de hand van onze SALE-formule: Seduce, Activate, Liberate, Engage. Tijdens de cursus maak je gebruik van een online platform waardoor je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Je bepaalt je eigen tempo en lestijden. Daarnaast krijg je 1-op-1 begeleiding van een persoonlijke coach. Dit om het maximale uit de cursus te halen en geen enkele vraag voor jou onbeantwoord te laten.

Welke cursussen bieden wij aan?

Door het volgen van de cursus heb je binnen 6 maanden een online marketeer binnen je eigen organisatie, waardoor je niet meer afhankelijk bent van derden. Je beschikt over alle tools en praktijkervaring om binnen je eigen organisatie de online marketing op te pakken. Na het afronden ben je klaargestoomd om de officiële Google-certificeringen te behalen. De onderdelen die binnen de cursus vallen zijn:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social Media marketing
  • Affiliate marketing
  • Remarketing

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Cursus online marketeer volgen?

Zou jij de cursus tot online marketeer willen volgen? Door onze samenwerking met Teach Digital kunnen wij een training aanbieden die jou opleidt tot junior online marketeer. Gedurende de opleiding krijg je 1-op-1 begeleiding van je persoonlijke coach die Google Ads Certified, Google Analytics Certified en Google Search Certified is. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke begeleiding.

  • Opleiding tot junior online marketeer:cursus bestaat uit een SEO- en SEA-training. Na het afronden van de training ben jij een junior online marketeer.
  • Online platform: door middel van een online platform ga je aan de slag met de cursus. Zo bepaal jij je eigen tempo en lestijden.
  • Persoonlijke coach: met de 1-op-1 begeleiding met je coach blijft geen vraag onbeantwoord tijdens de cursus.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van onze Academy

Lees meer

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?