Cursus Online Marketeer.

Leer alles over het online landschap en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. Investeer in jezelf of in je bedrijf zodat je ook zelfstandig online groei kunt realiseren.

Aanmelden cursus Boek een demo

Online marketeer in 12 maanden

Liever persoonlijk advies?

T: 085 303 84 82
info@ram-marketing.nl

Vraag om persoonlijk advies

Wat bieden wij?

Een overzichtelijke cursus onder professionele begeleiding die jou binnen 12 maanden opleidt tot junior online marketeer. Tijdens de cursus leer je alles over SEO, SEA, Social Media marketing, Affiliate marketing en Remarketing. Ideaal voor zelfstandig ondernemers die bv. niet het budget hebben om de online marketing uit te besteden of voor werkgevers om intern personeel om te laten scholen zodat je niet meer afhankelijk bent van derden. Vraag eenvoudig online deze aantrekkelijke, praktijkgerichte opleiding aan.

Allard en Maarten bij RAM

Haal de kennis in huis

Alles over de cursus online marketeer.

logo's van onderdelen van online marketing

Cursus online marketeer bij RAM Online Marketing

De cursus betreft een opleiding tot junior online marketeer. Je leert alles wat je moet weten over online marketing. De cursus is opgebouwd aan de hand van onze SALE-formule: Seduce, Activate, Liberate, Engage. Tijdens de cursus maak je gebruik van een online platform waardoor je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Je bepaalt je eigen tempo en lestijden. Daarnaast krijg je 1-op-1 begeleiding van een persoonlijke coach. Dit om het maximale uit de cursus te halen en geen enkele vraag voor jou onbeantwoord te laten.

Wat bieden wij precies aan?

Door het volgen van de cursus heb je binnen 12 maanden een online marketeer binnen je eigen organisatie, waardoor je niet meer afhankelijk bent van derden. Je beschikt over alle tools en praktijkervaring om binnen je eigen organisatie de online marketing op te pakken. Na het afronden ben je klaargestoomd om de officiële Google-certificeringen te behalen. De onderdelen die binnen de cursus vallen zijn:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social Media marketing
  • Affiliate marketing
  • Remarketing

Cursus online marketeer volgen?

Zou jij de cursus tot online marketeer willen volgen? Door onze samenwerking met Teach Digital kunnen wij een training aanbieden die jou opleidt tot junior online marketeer. Gedurende de opleiding krijg je 1-op-1 begeleiding van je persoonlijke coach die Google Ads Certified, Google Analytics Certified en Google Search Certified is. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke begeleiding.

  • Opleiding tot junior online marketeer: de cursus behandelt alle facetten van de online marketing. Na het afronden van de training ben jij een junior online marketeer.
  • Online platform: door middel van een online platform ga je aan de slag met de cursus. Zo bepaal jij je eigen tempo en lestijden.
  • Persoonlijke coach: met de 1-op-1 begeleiding met je coach blijft geen vraag onbeantwoord tijdens de cursus.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van onze Academy.

Nog niet helemaal overtuigd?

Ervaringen van onze cursisten.

Goede verhouding tussen begeleiding en self-learning

“Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier ‘rugdekking’ te krijgen in online marketing!”

Jacco Roukens / MisterSales

Complimenten

Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!

Wendy Hertgers / Ilionx

Heel erg tevreden

“Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed.”

Liesbeth Rutten / IBK B.V.

Laat ons je helpen

Behoefte aan persoonlijk advies?

In een gratis persoonlijk adviesgesprek met een van onze coaches krijg je inzicht in welke keuzes je het beste kan maken en welke het beste bij jou en bij jouw bedrijf passen.

Persoonlijk advies vragen