SEA training.

Kruip in de huid van een SEA marketeer. Leer zelf online campagnes te creëren en beheren via Google Ads en een verantwoorde strategie uit te voeren.

Aanmelden cursus Boek een demo

Google Ads in 8 weken

Liever persoonlijk advies?

T: 085 303 84 82
info@ram-marketing.nl

Vraag om persoonlijk advies

Wat bieden wij.

Een SEA training die jou binnen 8 weken in staat stelt om zelf rendabele campagnes op te zetten en te beheren. Je leert werken met Google Ads en krijgt vat op de strategieën die komen kijken bij het opzetten, beheren en optimaliseren van campagnes. De training vindt plaats op een online platform, waardoor jij zelf je eigen tempo en lestijden bepaald. Onder begeleiding van één van onze SEA-specialisten wordt jij opgeleid.

adverteren werkwijze

Haal de kennis in huis

Alles over de SEA training.

Johan aan de slag met google advertenties

Inhoud van de training

Het opzetten van een SEA-campagne is niet iets wat je zo uit de mouw schut, laat staan het beheren en optimaliseren van campagnes. Voor succesvolle campagnes zijn doordachte strategieën nodig. Deze vereisen weer de nodige kennis. Wij verzorgen deze kennis! Na het afronden van de training ben jij in staat om je eigen campagnes op te zetten en te beheren. Gedurende de training leer je o.a. het volgende:

 • Werken met Google Ads
 • Effectieve advertentiecampagnes opzetten
 • Gebruik maken van verschillende campagnetypen en targeting mogelijkheden
 • Verschillende biedstrategieën toepassen
 • Kwaliteitsscores begrijpen en beïnvloeden
 • Verschillende zoekwoordtypen gebruiken

Ins-en-outs van de training

 • Door wie: zelfstandig leren m.b.v. een online platform. Je krijgt professionele 1-op-1 begeleiding van één van onze SEA-specialisten.
 • Voor wie is de training geschikt: de training is zeer geschikt voor iedereen, ongeacht of je geen of enige ervaring hebt met het opzetten en beheren van campagnes.
 • Duur van de training: afhankelijk van je kennis bij aanvang, 8 weken.
 • Heb ik voorkennis nodig? Nee, de training is toegankelijk voor iedereen. Bovendien krijg je persoonlijke begeleiding waardoor er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen.

SEA training volgen?

Zou jij de SEA training willen volgen? Door onze samenwerking met Teach Digital kunnen wij een training aanbieden die jou alle kneepjes van het vak leert op het gebied van SEA. Zo leer je het geheim achter het adverteren in zoekmachines. Gedurende de opleiding krijg je 1-op-1 begeleiding van je persoonlijke coach die Google Ads en Google Analytics Certified is. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke begeleiding.

 • Training tot junior SEA-marketeer: training leert je het geheim achter het adverteren in de zoekmachines.
 • Online platform: door middel van een online platform ga je aan de slag met de cursus. Zo bepaal jij je eigen tempo en lestijden.
 • Persoonlijke coach: met de 1-op-1 begeleiding met je coach blijft geen vraag onbeantwoord tijdens de cursus.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van onze Academy.

Nog niet helemaal overtuigd?

Ervaringen van onze cursisten.

Goede verhouding tussen begeleiding en self-learning

“Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier ‘rugdekking’ te krijgen in online marketing!”

Jacco Roukens / MisterSales

Complimenten

Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!

Wendy Hertgers / Ilionx

Heel erg tevreden

“Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed.”

Liesbeth Rutten / IBK B.V.

Laat ons je helpen

Behoefte aan persoonlijk advies?

In een gratis persoonlijk adviesgesprek met een van onze coaches krijg je inzicht in welke keuzes je het beste kan maken en welke het beste bij jou en bij jouw bedrijf passen.

Persoonlijk advies vragen