Work for with us!

Wij hebben een ontzettende drive om bedrijven online te laten groeien en om altijd meer uit een website te halen. Je bent hier nu omdat je waarschijnlijk diezelfde drive hebt. Je wilt verkennen, creëren en promoten zonder beperkingen. Dus waar wacht je op? Join our team!

Online marketing werkzaamheden
Niels accountmanager
Bekijk de vacatures
Werknemers Ram online marketing

Vacatures

Content design & Social Media

Ben jij een echte creatieveling én houd je van social media? Zit jij iedere dag op Instagram stories te checken en denk je dan: dat kan ik veel beter?

Lees verder

Verkoper/Accountmanager

Heb jij affiniteit met marketing en sales en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende werkplek? Bekijk dan nu onze openstaande vacature.

Lees verder

Stagiair accountmanager

Wil jij binnen je studie de juiste werkervaring opdoen op het gebied van Sales en Accountmanagement? Wil je tijdens je stageperiode veel leren van ervaren verkopers en managers?

Lees verder

Stagiair webdesigner

Ben jij creatief aangelegd en wil je dit kunnen gebruiken in de online wereld? Deze stageplek leert je hoe je je creativiteit omzet in effectief en origineel webdesign.

Lees verder

Ervaringen

Webdesign stagiair

“In de periode februari tot en met juni ben ik als stagiair binnengekomen bij RAM en kwam ik terecht in een jong, gezellig en dynamisch team. Mijn werkzaamheden tijdens mijn stage waren onder andere webdesign, content creatie, AdWords campagnes maken, online marketing en het verzorgen van overige SEO werkzaamheden. Ik heb mijn stage bij RAM online marketing als ontzettend leerzaam en gezellig ervaren: een unieke, persoonlijke en vooral gezellige omgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei!”

Joyce, Stagiair Multimedia Design
Social Media Stagiaire

“Ik heb mijn afstudeerstage bij RAM gelopen op de online marketing afdeling. Persoonlijk vond ik mijn tijd bij het bedrijf een leerzame periode. Als stagiaire wordt je betrokken bij de meeste lopende activiteiten. Je persoonlijk mening wordt vaak gevraagd over bepaalde dingen en hierdoor voelde ik mij al vrij snel een lid van het RAM team. De werkdagen heb ik nooit ervaren als een ‘must’. Er wordt serieus gewerkt maar er is altijd de nodige ruimte voor wat humor. Al met al heb ik met veel plezier mijn afstudeerstage gelopen bij RAM marketing!”

Kelly, Stagiair International Communications
online marketing stagiair

“Ik heb gemerkt dat ik tijdens mijn stage veel vrijheid en vertrouwen heb gekregen. Zo begon ik met zoeken naar potentiële klanten, nog geen maand later zat ik samen met mijn collega Maarten bij een klant om ‘handel’ binnen te halen. Een maand later ging ik al op pad om hetzelfde alleen te doen. Verder kon ik genoeg tijd vrij maken om bezig te gaan met de school opdrachten, maar het werk is eigenlijk leuker en hierdoor laat je school soms links liggen. Overall een leuke maar vooral interessante stage.”

Niels, Stagiair Commerciële Economie

“Stage lopen bij RAM Online Marketing is voor mij een ontzettend leuke maar vooral leerzame ervaring geweest waar ik heel erg gemotiveerd ben om het beste uit mijzelf te halen. Vanaf dag één ben ik betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden en werd ik onderdeel van het team. Het jonge en ambitieuze team zorgt voor een ontzettend prettige werksfeer waar het erg gewaardeerd wordt dat je een eigen mening hebt en durft te geven. RAM Online Marketing biedt de mogelijkheid en het vertrouwen om jezelf te ontwikkelen als young professional. Kortom, een jonge organisatie die ambitieuze mensen de mogelijkheid biedt zichzelf te ontwikkelen en dat binnen een gezellig maar professioneel team.”

Tristan, Stagiair IMT