Floormade

Floormade is dé groothandel in vloeren van Noord-Nederland. Naast een ruim aanbod dat altijd op voorraad is kun je bij hen terecht voor professioneel advies. Zo’n partner wil toch iedere vloerenlegger? Tijd om de volledige doelgroep te bereiken en kennis te laten maken met de kwaliteit van Floormade. Hoe we dat doen lees je in deze case.

Over Floormade

Ben je vloerenlegger, interieurbouwer of meubelmaker en zoek je een betrouwbare partner op het gebied van vloeren? Word dan klant bij Floormade! Floormade is namelijk dé groothandel in vloeren waar je altijd op kunt rekenen. Deze groothandel heeft namelijk een grote voorraad en fabriceert eigen vloeren. Hierdoor kunnen ze altijd de volgende dag al je bestelling leveren. Daarnaast leveren ze ook al het materiaal dat je nodig hebt om vloeren te installeren, af te werken en te onderhouden én hebben ze uitgebreide vakkennis waar je altijd een beroep op kunt doen.

De uitdaging

Hoewel Floormade een autoriteit is op het gebied van vloeren in Noord-Nederland, straalde de website dit nog niet uit en lieten de resultaten te wensen over. Daarnaast wilde Floormade niet alleen de eigen regio, maar heel Nederland met hun kwaliteit bereiken. Aan ons de taak om dit aan te pakken.

Strategische keuzes

Hoe zorg je ervoor dat je de grootste kansen benut? Door onderzoek te doen en een online strategie te schrijven. Op basis hiervan gingen we aan de slag. We delen een greep uit onze strategie:

Om de uitstraling van de website overeen te laten komen met de kwaliteit en autoriteit van Floormade, ontwierpen we een nieuw professioneel design. Hierbij hielden we ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de website. In combinatie met onder andere klantreviews die de betrouwbaarheid en autoriteit van Floormade nog duidelijker naar voren laten komen zorgden we zo voor meer conversies.

Bekijk de nieuwe website

Vindbaarheid en zichtbaarheid

Om een grotere doelgroep te bereiken werkten we aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van Floormade. En dit doen we nog steeds. Zo zorgen we er met zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) voor dat de doelgroep Floormade vindt.

Met behulp van organische social media posts en social media adverteren maken we Floormade zichtbaarder voor de doelgroep. En wist je dat we ook mensen kunnen bereiken waarvan we weten dat ze geïnteresseerd zijn in de diensten van Floormade, bijvoorbeeld omdat ze al eens op de website zijn geweest?

Onze specialismes

Lees meer over de specialismes die we voor Floormade inzetten:

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we die moeten zoeken. We helpen je graag alle kansen te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?