Vastgoedsanitair

Bij Vastgoedsanitair.com kan iedere professional en particulier terecht voor top sanitair en PVC vloeren. Dat vraagt om een gebruiksvriendelijke webshop met een professionele uitstraling. Helaas was Vastgoedsanitair.com tot op heden nog niet tevreden over wat andere partijen hen leverden, daarom gingen wij aan de slag. Het resultaat: een gebruiksvriendelijke webshop en een goede samenwerking om ook na de oplevering verder met hun online marketing aan de slag te gaan.

Over vastgoedsanitair.com

Vastgoedsanitair.com levert sanitair en andere producten, zoals PVC vloeren en verlichting, aan aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en andere professionals. Daarnaast leveren zij ook aan particulieren die met hun woning of bedrijfspand aan de slag willen. Een onderscheidende partij, met name dankzij hun grote voorraad. Hierdoor weet je namelijk dat je nooit vertraging oploopt door leverproblemen.

vastgoedsanitair

De uitdaging

Al meerdere partijen werkten aan de website van Vastgoedsanitair.com, maar keer op keer liet de uitstraling te wensen over. Daarnaast viel de snelheid van de website steeds tegen. Tijd voor ons om hier een blik op te werpen!

Strategische keuzes

Om te voldoen aan de wensen van vastgoedsanitair.com besloten we de website helemaal opnieuw vorm te geven. Hierbij letten we niet alleen op de uitstraling van het ontwerp, maar ook de gebruiksvriendelijkheid. We werkten aan een design dat beter bij deze tijdsgeest aansluit en maakten een grote verbeterslag in professionaliteit.

Nu de website naar de wens van Vastgoedsanitair.com is, starten we ook met andere online marketing. Inmiddels loopt een Google Search campagne met de focus op B2B en starten we binnenkort met Google Shopping.

Daarnaast maakten we een uitgebreide contentkalender voor Instagram en LinkedIn die ervoor zorgt dat Vastgoedsanitair.com continu zichtbaar is voor zijn (potentiële) klanten. En dat op een professionele manier die de toegankelijkheid en betrouwbaarheid vergroot.

Bekijk de nieuwe website

Onze specialismes

Lees meer over de specialismes die we voor Vastgoedsanitair inzetten:

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we die moeten zoeken. We helpen je graag alle kansen te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?