De leukste workshops

Bij GrachtenAtelier in Utrecht volg je de leukste creatieve en culinaire workshops. Hoe kon het dan dat er een tijdje weinig aanmeldingen waren? Wij zochten het uit en voerden een succesvolle Google Ads campagne. Toen bleek dat er nog veel meer kansen lagen voor dit mooie bedrijf, lieten we die natuurlijk niet liggen. Zo zorgden we samen in zo’n twee jaar voor een omzetstijging van 300%!

Bekijk website

Sinds Ram voor ons de SEO doet en de google ads campagnes is onze site nog veel beter vindbaar geworden wat zich resulteert in nog meer aanvragen. Daarnaast is het ook een hele fijne samenwerking omdat RAM ook het persoonlijke contact opzoekt en ons goed op de hoogte houdt van wat er zich afspeelt. en denken ze met ons mee om nog beter te kunnen optimaliseren.

Caroline / Grachtenatelier

De uitdaging

Via de website kwamen weinig aanmeldingen binnen voor de workshops die GrachtenAtelier aanbiedt. Hoe kon dat? Ze hadden zelfs extra gewerkt aan vindbaarheid! Wij gingen op onderzoek uit.

Strategische keuzes

Om de aanmeldingen aan te wakkeren gingen we aan de slag met een Google Ads campagne. Deze campagne slingerde niet alleen de aanmeldingen aan, maar had ook een positief effect op de organische vindbaarheid. Na deze succesvolle Google Ads campagne wilden we dan ook meer uit de website gaan halen. we zagen immers duidelijk dat dat erin zat.

We kozen ervoor om een volledige nieuwe website te bouwen. Hierin verwerkten we de mogelijkheid om online workshops te boeken. Dit maakte het proces niet alleen gebruiksvriendelijker voor de klant, maar het scheelde ook de vakmensen van GrachtenAtelier zelf veel tijd die ze voor hun inhoudelijke werk konden gebruiken.

Daarnaast werken we continu aan de vindbaarheid van de website door onder andere teksten uit te breiden en te optimaliseren (SEO Copywriting). Caroline en Jacqueline zijn blij met het resultaat en het aantal aanmeldingen dat weer binnenstroomt.

Resultaten

Inmiddels werken we al zo’n twee jaar samen met GrachtenAtelier. Niet alleen met plezier, ook met succes! De omzet is in de afgelopen tijd maar liefst met 300% gestegen. Caroline en Jacqueline zijn blij met het resultaat en het aantal aanmeldingen dat weer binnenstroomt.

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we die moeten zoeken. We helpen je graag alle kansen te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?

Ik wil groeien