Motorkleding webshop

Anbergen Motoren, een motordealer met motorkledingcentrum in Slagharen, had al een mooie website met informatie over hun diensten. De website had alleen nog geen webshop. Die leverden wij. Door het design te optimaliseren en aan de slag te gaan met de vindbaarheid van de webshop, zetten we Anbergen Motoren ook online op de kaart, met als gevolg een omzetstijging van 250% in één jaar!

Bekijk website

Erg prettig contact en zeer snelle en adequate respons.

Anbergen Motoren

De uitdaging

Anbergen Motoren had al een mooie website, maar nog geen webshop. Oftewel: mensen konden online nog geen bestellingen plaatsen. Om meer verkopen te realiseren was dat een logische volgende stap.

Strategische keuzes

We gingen de uitdaging aan. Het design van de oorspronkelijke website werd iets geoptimaliseerd en we voegden een webshop functie toe.

Om ervoor te zorgen dat de verkopen via de webshop gingen lopen zetten we in op SEA en SEO. Dit doen we nog steeds met succes!

Resultaten

Inmiddels draait de webshop al een jaar en zorgt deze, in combinatie met onze SEO en SEA werkzaamheden, voor een mooie groei in omzet. Het afgelopen jaar leverde het al een omzetstijging van 250% op!

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we die moeten zoeken. We helpen je graag alle kansen te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?

Ik wil groeien