Anbergen Motoren

Anbergen Motoren, een motordealer met motorkledingcentrum in Slagharen, had een mooie website met informatie over zijn diensten. De website was alleen nog niet voorzien van een webshop. Die leverden wij. Door het design te optimaliseren en aan de slag te gaan met de vindbaarheid van de webshop, zetten we Anbergen Motoren ook online op de kaart!

Over Anbergen Motoren

Houd je van motoren? Dan móet je een keer bij Anbergen Motoren in Slagharen langs. Deze gepassioneerde onafhankelijke occasion dealer heeft een enorm aanbod motoren van verschillende merken. Van BMW tot Yamaha, je vindt het bij Anbergen. Ook voor lease, huur, onderhoud én motorkleding kun je hier terecht.

De uitdaging

Anbergen Motoren had al een mooie website, maar nog geen webshop. Oftewel: mensen konden online nog geen bestellingen plaatsen. Om meer verkopen te realiseren was dat een mooie volgende stap.

Strategische keuzes

We gingen de uitdaging aan. Het design van de oorspronkelijke website werd iets geoptimaliseerd en we voegden een webshop functie toe.

Om ervoor te zorgen dat de verkopen via de webshop gingen lopen zetten we in op SEA en SEO. Dit doen we nog steeds met succes!

Bekijk de nieuwe website

Onze specialismes

Lees meer over de specialismen die we voor Anbergen Motoren hebben ingezet:

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we die moeten zoeken. We helpen je graag alle kansen te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?