DrFertigo

DrFertigo verkoopt, onder andere in hun eigen webshop, plantaardige plantenvoeding. Deze webshop is dus erg belangrijk. Helaas kwam tot nu toe hun huisstijl nog niet goed naar voren, waardoor de webshop niet herkenbaar en onderscheidend genoeg was. We gingen aan de slag met het webdesign en de functionaliteiten van de webshop, met als resultaat een zeer tevreden klant.

Over DrFertigo

DrFertigo is dé online shop voor plantaardige plantenvoeding. Hoogwaardige voeding, met een duidelijke en eenvoudige gebruiksaanwijzing. Met DrFertigo plantenvoeding kan zelfs de beginnende hobbymatige teler uit de voeten. Zo spreken ze een brede doelgroep aan. De webshop van DrFertigo wordt dus door een breed publiek bezocht.

Dr Fertigo review

De uitdaging

In de huidige webshop kwam de huisstijl van DrFertigo nog niet helemaal goed uit de verf. Daar moest verandering in komen. Daarnaast liet de online verkoop ook nog te wensen over. DrFertigo schakelde ons in om hiermee aan het werk te gaan.

  • Huisstijl beter naar voren laten komen op webshop
  • Meer online verkopen realiseren

Strategische keuzes

Webdesign is een van onze specialiteiten, dus we gingen natuurlijk de uitdaging aan om de huisstijl beter naar voren te laten komen. Daarnaast leek het ons goed om nog een aanpassing door te voeren om meer online verkopen te kunnen realiseren. De website was namelijk in drie talen te bekijken. Ons advies: Bouw drie losse websites, optimaliseer die en kijk wat er gebeurt.

  • Nieuw webdesign
  • Drie losse webshops bouwen in verschillende talen
Bekijk website
dr fertigo webshop

Resultaten

DrFertigo is zeer content met het eindresultaat. Hun identiteit komt veel beter terug op de webshop. Dit maakt de webshop meer onderscheidend. Daarnaast zijn ze blij met de functionaliteiten van hun nieuwe website.

Momenteel houden we de cijfers goed in de gaten en waar nodig optimaliseren we de webshop en de content die hierop te vinden is. Zodra de resultaten goed zijn, gaan we van start met de webshops in de andere twee talen.

Aan de slag!

Is jouw webshop ook niet onderscheidend genoeg? En lukt het je zelf niet om jouw huisstijl duidelijk naar voren te brengen? Laat ons naar jouw design kijken en meedenken over mogelijke verbeteringen.

Ook met andere vraagstukken op het gebied van Online Marketing helpen we je graag. Neem je contact met ons op om eens te sparren? Of laat je liever eerst je website gratis door ons analyseren? Hiervoor hoef je alleen je e-mailadres en website achter te laten. Je ontvangt onze bevindingen dan op de mail.

Vraag gratis analyse aan