Over Jeha

Met een winkeloppervlakte van maar liefst 14.000 vierkante meter verdeeld over twee vestigingen is Jeha de Meubelconcurrent al sinds 1989 een begrip in Noord-Nederland. Jeha beschikt over een grote collectie meubelen en andere accessoires op het gebied van woninginrichting. Doordat Jeha een ruim assortiment heeft met scherpe prijzen, zijn de fysieke winkels een groot succes. Maar de online resultaten bleven achter! Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat Jeha op het gebied van woninginrichting ook online een begrip wordt in Noord-Nederland.

inrichting van een woonkamer

De uitdaging

Jeha wilde, met twee fysieke vestigingen/meubelzaken, graag online uitbreiden. Gezien de scherpe prijzen die ze bieden en de huidige positie in de markt denken wij dat Jeha het online nog ver kan schoppen. Jeha wilde graag een webshop waarbij de focus echt bij het product lag. Daarnaast moet de nieuwe webshop goed vindbaar zijn in de regio Noord-Nederland.

  • Compleet nieuwe webshop
  • Online autoriteit opbouwen
  • Online conversies genereren

Strategische keuzes

We hebben een compleet nieuwe webshop ontwikkeld voor Jeha de Meubelconcurrent. Een mooie strakke webshop waar de focus echt ligt op de meubels. Bij de webshop hebben we goed gelet op de gebruiksvriendelijkheid, om de bezoekerservaring zo optimaal mogelijk te laten zijn. Nadat de complete webshop was aangepakt, zijn we ons gaan focussen op het online adverteren. Hier hebben we gebruik gemaakt van de kanalen Google Search, Google Shopping en Social Media. Ook zijn er landingspagina’s geschreven om de online vindbaarheid te verbeteren.

  • Converterende nieuwe webshop bouwen
  • Landelijke en regionale Google Search en Shopping campagnes
  • Social Media branding campagnes
Bekijk website