Verfgroen

Verfgroen schakelde onze hulp in voor het bouwen en vullen van hun nieuwe webshop: Verfgroen.nl. In deze webshop vind je alles om duurzaam te schilderen en behangen. Dat moest de huisstijl dus ook uitstralen. We gingen aan de slag, met als resultaat een herkenbare, converterende webshop.

Over Verfgroen

Tijdens een vakantie met familie besloten broers én online marketeers Niels en Ivan dat het tijd werd om hun steentje bij te dragen aan een beter milieu. Hun vader zit in de verf. Eén en één was twee en ze begonnen aan hun eigen webshop in groene verf: Verfgroen.nl!

verfgroen review
verfgroen uitdaging

De uitdaging

Bij de bouw en het vullen van de nieuwe webshop konden Niels en Ivan wel wat hulp gebruiken. Ze schakelden ons in om bij onze volgende specialismes ondersteuning te bieden:

  • Een webshop bouwen
  • Content voor de webshop schrijven

Strategische keuzes

In de webshop van Verfgroen vind je alleen duurzame producten. Dit wilden we duidelijk naar voren laten komen in de huisstijl en in het logo. Daarom hebben we onder andere gekozen voor de kleur groen.

Voor de tweede kleur kozen we een opvallende kleur roze. In combinatie met de hippe kleur groen knalt dit van ieder beeldscherm. Op deze manier vergroten we de kans op conversies. Maar dat niet alleen. Omdat het zo opvallend is, blijft de huisstijl ook hangen bij de klant. Zo draagt dit bij aan de herkenbaarheid van Verfgroen.

  • Duurzame, herkenbare uitstraling
  • Opvallende tweede kleur
Bekijk website
verfgroen webshop
verfgroen webshop

Onze specialismes

Lees meer over de specialismes die we voor Verfgroen inzetten:

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we die moeten zoeken. We helpen je graag alle kansen te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?