Nyange Adventures

De website van safari bureau Nyange Adventures werd gehackt, daarom zochten ze naar een snelle oplossing. We pakten dit meteen op en wisten binnen enkele dagen een tijdelijke website neer te zetten. Ondertussen werkten we aan een nieuwe website en keken we naar welke kansen er lagen om een Nederlandse doelgroep online aan te spreken. De websites draaien en het online marketing plan ligt klaar. Door het coronavirus is Nyange momenteel helaas gesloten, maar zodra ze weer open zijn kunnen we als een cheeta over de Serengeti aan de slag!

Over Nyange Adventures

Nyange Adventures organiseert prachtige safari’s, tours en trekkings in Tanzania. Het team bestaat uit uitsluitend lokale medewerkers die alles weten over de flora en fauna in de Kilimanjaro regio en het eiland Zanzibar. Daarnaast speelt Nyange Adventures een grote maatschappelijke rol door (financiële) ondersteuning te bieden aan onder andere Msamaria Centre of Street Children en TEATEM NGO, een NGO die zich inzet voor het verbeteren van het leven van Tanzanianen door de kwaliteit van zowel formeel als informeel onderwijs te verbeteren.

nyange logo

De uitdaging

Nyange’s website werd gehackt, daarom moest er zo snel mogelijk een nieuwe website komen. Dit was ook meteen een goed moment om te kijken naar de mogelijkheden om een Nederlandse doelgroep aan te spreken.

  • Zo snel mogelijk een tijdelijke website bouwen
  • Een nieuwe website bouwen
  • Nederlandse doelgroep aanspreken

Strategische keuzes

De gehackte website is vernieuwd, zodat we de bekendheid en domeinautoriteit konden behouden. Om de Nederlandse doelgroep aan te spreken, bouwden we een nieuwe website voor Nyange Adventures met Nederlandse teksten, gericht op alleen de Nederlandse bezoekers. Zo konden we de drempel laag houden.

Deze website moest daarnaast aan de volgende eisen voldoen:

  • Online gevonden worden
  • Bereiken van de Nederlandse doelgroep
  • Meer online boekingen realiseren
Bekijk website

Online Marketing

De nieuwe website is inmiddels gepubliceerd, maar dit was niet het enige onderdeel van het online marketing plan dat we voor Nyange Adventures schreven. We maakten ook een plan voor: Google Search Advertising Facebook Advertising ,Technische SEO en SEO Copywriting.

voorbeeld website nyange

Resultaten

Door het coronavirus ligt de toeristische sector in Tanzania stil en is Nyange Adventures gesloten. De resultaten van online marketing wegen in deze tijd niet op tegen de kosten, daarom zijn onze onze werkzaamheden gepauzeerd tot Nyange Adventures weer weet wanneer ze open mag. Het plan ligt al klaar, dus zodra het zover is kunnen we meteen starten!

Aan de slag

Tot welke doelgroep richt jij je op dit moment? En zijn er misschien nog andere doelgroepen die je aan zou kunnen spreken? Wij kijken graag met je mee om te ontdekken of er nog kansen voor het grijpen liggen. Neem contact met ons op of laat je website gratis analyseren.