Ga mee op safari

De website van safari bureau Nyange Adventures werd gehackt, daarom zochten ze naar een snelle oplossing. We pakten dit meteen op en wisten binnen enkele dagen een tijdelijke website neer te zetten. Ondertussen werkten we aan een nieuwe website en keken we naar welke kansen er lagen om een Nederlandse doelgroep online aan te spreken. De websites draaien en het online marketing plan ligt klaar. Door het coronavirus is Nyange momenteel helaas gesloten, maar zodra ze weer open zijn kunnen we als een cheeta over de Serengeti aan de slag!

Bekijk website
nyange logo

My website was broken. Maarten and his team build in no time a new website. We are glad with the speed and proffesionality of RAM.

Nyange / Tanzania

De uitdaging

Nyange’s website werd gehackt, daarom moest er zo snel mogelijk een nieuwe website komen. Dit was ook meteen een goed moment om te kijken naar de mogelijkheden om een Nederlandse doelgroep aan te spreken.

  • Zo snel mogelijk een tijdelijke website bouwen
  • Een nieuwe website bouwen
  • Nederlandse doelgroep aanspreken

Strategische keuzes

De gehackte website is vernieuwd, zodat we de bekendheid en domeinautoriteit konden behouden. Om de Nederlandse doelgroep aan te spreken, bouwden we een nieuwe website voor Nyange Adventures met Nederlandse teksten, gericht op alleen de Nederlandse bezoekers. Zo konden we de drempel laag houden.

Deze website moest daarnaast aan de volgende eisen voldoen:

  • Online gevonden worden
  • Bereiken van de Nederlandse doelgroep
  • Meer online boekingen realiseren

Online Marketing

De nieuwe website is inmiddels gepubliceerd, maar dit was niet het enige onderdeel van het online marketing plan dat we voor Nyange Adventures schreven. We maakten ook een plan voor: Google Search Advertising Facebook Advertising ,Technische SEO en SEO Copywriting.

Resultaten

Door het coronavirus ligt de toeristische sector in Tanzania stil en is Nyange Adventures gesloten. De resultaten van online marketing wegen in deze tijd niet op tegen de kosten, daarom zijn onze onze werkzaamheden gepauzeerd tot Nyange Adventures weer weet wanneer ze open mag. Het plan ligt al klaar, dus zodra het zover is kunnen we meteen starten!

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we die moeten zoeken. We helpen je graag alle kansen te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?

Ik wil groeien