Wigchers Int. Transport

Wigchers Int. Transport heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de transport. Het werd tijd voor een goede website, maar de bouw hiervan wilde maar niet vlotten. Ze schakelden ons in om opnieuw te beginnen en meteen na te denken over hoe ze hun internationale doelgroep konden bereiken. Het resultaat? Een goed vindbare website in het Nederland, Engels én Duits.

Over Wigcers Int. Transport

Wigchers transporteert al meer dan 100 jaar binnen verschillende branches binnen en buiten Nederland. Denk hierbij aan de agrarische sector, olie en gas en de wegenbouw. Met 85 trucks en 250 opleggers, bedienen zij een breed klantenbestand. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

review wigchers
wigchers uitdaging

De uitdaging

De bouw van de website van Wigchers verliep niet voorspoedig. Het leek tijd om een nieuwe partij in te schakelen dus vroeg Wigchers ons om een nieuwe website. Daarnaast bereikte hun Nederlandse website niet de totale doelgroep. Omdat het een internationaal transportbedrijf is, moest het ook voor buitenlandse klanten te begrijpen zijn.

  • Nieuwe website
  • Meerdere talen

Strategische keuzes

We werkten aan een nieuwe website voor Wigchers. Eerst in het Nederlands, later vertaalden we deze website naar het Engels én Duits, omdat een groot aandeel van het (potentiële) klantenbestand uit Duitsland komt. Dankzij onze ondersteuning op afstand, wisten we binnen een paar weken maar liefst drie nieuwe websites in de lucht te krijgen.

Bekijk website
wigchers

Bedrijfsunits.wigchers.nl

Na de oplevering van bovenstaande websites, bouwden we de subsite ‘bedrijfsunits.wigchers.nl’, die we volledig optimaliseerden op het aanbod bedrijfsruimtes die Wigchers verhuurt. Om deze subsite goed vindbaar te maken, zetten we dus in op Search Engine Optimization (SEO), ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie.

Bekijk de subsite over bedrijfsunits
wigchers bedrijfunits
website bouwen

Aan de slag!

Loop jij ook tegen problemen aan bij het bouwen of vernieuwen van jouw website? Bijvoorbeeld omdat je er zelf niet uit komt of omdat het niet helemaal lekker loopt met de partij aan wie je het uit handen hebt gegeven? Neem contact met ons op. We helpen je graag uit de brand.

Neem contact op