Wat bieden wij

Display advertising met spot-on banners waarmee jouw doelgroep bereikt wordt. De banners zijn zo gecreëerd dat ze in één seconde met een korte kernboodschap jouw verhaal vertellen. De kijker wordt direct getriggerd om door te klikken naar jouw website. Wij spelen hierbij perfect in op de behoefte van de klant en jouw campagnedoelstelling.

De voordelen

Passende boodschap in elke fase van de customer journey

Met een sterke banner wordt je doel binnen een paar seconden verteld. Een korte, krachtige boodschap die de kern verteld! Wij zorgen dat in iedere fase van de customer journey de juiste boodschap wordt gecommuniceerd. Zo spelen we perfect in op de behoeftes van je doelgroep en weten we je marketingdoelstelling in die fase te behalen. Met behulp van retargeting kun je personen die al interactie hebben gehad opvolgen met aangepaste banners.

Sterke call-to-actions

Display advertising is geschikt voor iedere fase van de customer journey. Zo dient het als perfect middel voor het creëren van awareness aan het begin van de marketingfunnel, maar ook zeer goed voor het realiseren van meer conversies. Het gebruiken van passende call-to-actions is in deze cruciaal! Wij weten precies welke call-to-action de juiste snaar raakt. Wil je verkopen genereren? Maak dan gebruik van harde call-to-actions als ‘Bestel nu!’ of ‘Gratis offerteaanvraag’. Wil je meer inspelen op het gevoel van de klant en hen te triggeren om over te gaan tot conversie? Maak het dan persoonlijk met ‘Lees meer’ of ‘Bekijk hier de voordelen’. Wij helpen jou bij de keuze voor het gebruiken van softe call-to-actions en harde call-to-actions.

Banner creatie uitbesteden?

Zou jij de banner creatie door ons willen laten doen? Onze Social Media en Display specialisten zijn Display Certified. Zij weten unieke banners te creëren voor elke type device. Er wordt ingespeeld op de verschillende fases waarin de klanten zich bevinden. Uiteraard zijn de banners voorzien van sterke call-to-actions.