Banner creatie.

Bereik je doelgroep met creatieve banners die aanzetten tot actie! Wil jij pakkende en converterende banners? Neem dan contact met ons op en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contact opnemen
Johan bezig met social advertising

Wat bieden wij.

Display advertising met spot-on banners waarmee jouw doelgroep bereikt wordt. De banners zijn zo gecreëerd dat ze in één seconde met een korte kernboodschap jouw verhaal vertellen. De kijker wordt direct getriggerd om door te klikken naar jouw website. Wij spelen hierbij perfect in op de behoefte van de klant en jouw campagnedoelstelling.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Banner creatie.

adverteren werkwijze

Passende boodschap in elke fase van de customer journey

Met een sterke banner wordt je doel binnen een paar seconden verteld. Een korte, krachtige boodschap die de kern verteld! Wij zorgen dat in iedere fase van de customer journey de juiste boodschap wordt gecommuniceerd. Zo spelen we perfect in op de behoeftes van je doelgroep en weten we je marketingdoelstelling in die fase te behalen. Met behulp van retargeting kun je personen die al interactie hebben gehad opvolgen met aangepaste banners.

Sterke call-to-actions

Display advertising is geschikt voor iedere fase van de customer journey. Zo dient het als perfect middel voor het creëren van awareness aan het begin van de marketingfunnel, maar ook zeer goed voor het realiseren van meer conversies. Het gebruiken van passende call-to-actions is in deze cruciaal! Wij weten precies welke call-to-action de juiste snaar raakt. Wil je verkopen genereren? Maak dan gebruik van harde call-to-actions als ‘Bestel nu!’ of ‘Gratis offerteaanvraag’. Wil je meer inspelen op het gevoel van de klant en hen te triggeren om over te gaan tot conversie? Maak het dan persoonlijk met ‘Lees meer’ of ‘Bekijk hier de voordelen’. Wij helpen jou bij de keuze voor het gebruiken van softe call-to-actions en harde call-to-actions.

marketing aanpak uitleg

Banner creatie door RAM Online Marketing?

Zou jij de banner creatie door ons willen laten doen? Onze Social Media en Display specialisten zijn Display Certified. Zij weten unieke banners te creëren voor elke type device. Er wordt ingespeeld op de verschillende fases waarin de klanten zich bevinden. Uiteraard zijn de banners voorzien van sterke call-to-actions.

  • Overtuigende banners voor iedere fase van de customer journey: Unieke, opvallende banners die inspelen op de specifieke behoefte van de klant.
  • Juiste advertentieformaat: voor iedere display campagne wordt het juiste advertentieformaat banner gebruikt (HTML5-banners, .gif- of .jpeg)
  • Voor ieder device: bannercreatie op basis van het device waarop hij vertoond wordt.
  • Sterke call-to-actions: slimme call-to-actions zorgen ervoor dat de doelstelling in iedere fase van de marketingfunnel wordt behaald.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Display Advertising.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.