Video advertising.

Creëer de ultieme beleving met video advertising waarin je jouw verhaal of product over kunt brengen op je doelgroep. Bereik vervolgens je doelgroep op ieder video-first platform en behaal jouw doelstellingen. Interesse? Neem contact met ons op en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen
Johan bezig met social advertising

Wat bieden wij.

Met unieke video ads weten wij op ieder video-first platform (o.a. Facebook, Instagram, YouTube) jouw verhaal/product over te brengen op jouw doelgroep. Met gerichte targeting wordt jouw doelgroep bereikt en kunnen wij elke marketingdoelstellingen behalen. Wij zorgen dat je bij blijft in het snel groeiende digitale- en videotijdperk.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Video Advertising.

adverteren werkwijze

Welke doelstelling heb je?

Video ads kunnen ingezet worden voor veel verschillende marketingdoelstellingen. Wil je werken aan je naamsbekendheid of wil je informatie overdragen en voornamelijk interactie creëren met je content? Alles is mogelijk! Je optimaliseert je videocampagne op basis van je doelstelling. Zo optimaliseer je op basis van engagement met content of clicks naar je website en is het mogelijk om met je video traffic en leads te genereren om uiteindelijk meer omzet te realiseren.

Jouw specifieke doelgroep bereiken

De targeting opties zijn bij video ads zeer gedetailleerd. Zo is het mogelijk om op basis van geselecteerde GPS-locatie tot op de kilometer nauwkeurig te targeten. Video is daardoor zowel lokaal als regionaal in te zetten. Naast demografische en geografische targeting mogelijkheden is het ook mogelijk om te segmenteren op affinity groups en life events als het krijgen van een kindje of verhuizen. Hierdoor kun je een relevante groep bereiken met zeer passende content. Ook voor opvolging zijn video ads zeer geschikt. Zo kun ‘in market’ en ‘custom intent’ audiences video ads tonen n.a.v. dat zij in een eerder stadium al naar jouw producten hebben gezocht.

youtube advertentie

Video advertising door RAM Online Marketing?

Zou jij de video advertising door ons willen laten uitvoeren? Onze Social Media en Display specialisten zijn Display Certified. Zij weten de juiste video formats toe te passen bij de verschillende campagnestrategieën. Met unieke content weten zij jouw marketingdoelstellingen te behalen.

  • Video content op ieder platform: middels unieke video content wordt jouw verhaal op ieder platform overgedragen.
  • Juiste format bij iedere strategie: altijd het juiste advertentieformat voor het platform waar je video op wordt vertoond.
  • Effectmeting: altijd uitgebreide effectmeting om te kijken hoe de campagnes renderen en of doelstellingen behaald worden.
  • Jouw doelgroep bereiken: Met de gedetailleerde targeting mogelijkheden weten wij precies jouw doelgroep te targeten.
re-conomy logo

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Display Advertising.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.