Wat bieden wij

Met unieke video ads weten wij op ieder video-first platform (o.a. Facebook, Instagram, YouTube) jouw verhaal/product over te brengen op jouw doelgroep. Met gerichte targeting wordt jouw doelgroep bereikt en kunnen wij elke marketingdoelstellingen behalen. Wij zorgen dat je bij blijft in het snel groeiende digitale- en videotijdperk.

De voordelen

Welke doelstelling heb je?

Video ads kunnen ingezet worden voor veel verschillende marketingdoelstellingen. Wil je werken aan je naamsbekendheid of wil je informatie overdragen en voornamelijk interactie creëren met je content? Alles is mogelijk! Je optimaliseert je videocampagne op basis van je doelstelling. Zo optimaliseer je op basis van engagement met content of clicks naar je website en is het mogelijk om met je video traffic en leads te genereren om uiteindelijk meer omzet te realiseren.

Jouw specifieke doelgroep bereiken

De targeting opties zijn bij video ads zeer gedetailleerd. Zo is het mogelijk om op basis van geselecteerde GPS-locatie tot op de kilometer nauwkeurig te targeten. Video is daardoor zowel lokaal als regionaal in te zetten. Naast demografische en geografische targeting mogelijkheden is het ook mogelijk om te segmenteren op affinity groups en life events als het krijgen van een kindje of verhuizen. Hierdoor kun je een relevante groep bereiken met zeer passende content. Ook voor opvolging zijn video ads zeer geschikt. Zo kun ‘in market’ en ‘custom intent’ audiences video ads tonen n.a.v. dat zij in een eerder stadium al naar jouw producten hebben gezocht.

Video advertising UITBESTEDEN?

Zou jij de video advertising door ons willen laten uitvoeren? Onze Social Media en Display specialisten zijn Display Certified. Zij weten de juiste video formats toe te passen bij de verschillende campagnestrategieën. Met unieke content weten zij jouw marketingdoelstellingen te behalen.