Na 2 jaar afwezigheid door corona is het Zaalvoetbal Gala in Bedum weer helemaal terug! Op 27, 28, 29 en 30 december organiseert Bedrijvenvoetbal Bedum dit fantastische zaalvoetbaltoernooi, waarin verschillende bedrijventeams uit de regio zullen schitteren op het veld. En RAM Online Marketing is trots om zich hoofdsponsor van dit mooie evenement te mogen noemen!

En wie hoofdsponsor is, mag natuurlijk niet ontbreken in de zaal. RAM doet dus zelf ook mee met een all star team! Naast RAM Online Marketing hebben 14 lokale teams zich aangemeld, die tussen Kerst en Oud & Nieuw zullen gaan strijden om de eer

Wie, wat, waar?

In Sporthal de Beemden in Bedum gaat het gebeuren: daar worden alle wedstrijden gespeeld en zal de kersverse winnaar van het Gala bepaald worden. Wie gaat er vandoor met de felbegeerde wisselbeker en mag zichzelf het beste bedrijventeam van deze editie noemen?

Het speelschema

  • Poule A: dinsdag 27 december 2022 vanaf 18.30 uur
  • Poule B: woensdag 28 december 2022 vanaf 18.30 uur
  • Poule C: donderdag 29 december 2022 vanaf 18.30 uur
  • Finales: vrijdag 30 december 2022 vanaf 18.30 uur

Bekijk het volledige speelschema

RAM Online Marketing wenst alle deelnemende teams veel succes en plezier. Moge het beste team winnen!

Allard reisiger

Design & Development

Neem contact op

Allard reisiger

Design & Development

Allard is van alle online markten thuis en staat samen met Maarten aan het roer van RAM. Je kan bij hem terecht voor de laatste marketing-nieuwtjes, een grap waar hij zelf het hardst om lacht of indrukwekkend webdesign en -development.

Neem contact op