M&S Solutions gaat verder als RAM online marketing. De naamsverandering zat er al lang aan te komen, maar nu is de knoop toch echt doorgehakt. De nieuwe naam bekt lekkerder en sluit beter aan bij onze organisatie. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe presentatie. De website onderging een complete metamorfose en laat nu nog beter zien wat voor kwaliteiten en diensten wij allemaal in huis hebben.

“De ram is avontuurlijk, energiek, enthousiast, dynamisch en vlug van begrip. De ram klimt naar haast onmogelijke hoogtes en gaat iedere uitdaging aan.”

Hier zien wij onszelf als onderneming in terug. Ook wij zijn avontuurlijk en enthousiast. Ook wij gaan graag de uitdaging aan. En dat doen we graag samen met u. Door met uw organisatie mee te denken, helpen we u te klimmen en online te groeien.

Met RAM werken we ook aan onze eigen klim en daarom zijn volop bezig om onze diensten en dienstverlening nog verder te optimaliseren om alles uit jouw online marketing budget te halen.

Allard reisiger

Design & Development

Neem contact op

Allard reisiger

Design & Development

Allard is van alle online markten thuis en staat samen met Maarten aan het roer van RAM. Je kan bij hem terecht voor de laatste marketing-nieuwtjes, een grap waar hij zelf het hardst om lacht of indrukwekkend webdesign en -development.

Neem contact op

Ontdek meer over ons

Nog meer nieuws

Krijg nu tot €2500 vergoed op online marketing

De Gemeente Groningen heeft tijdelijk subsidies beschikbaar gesteld waardoor jij nu tot wel €2500 vergoed...

Dagverslag bedrijfsuitje van het jaar 2023

Één dag per jaar wordt ons kantoor hermetisch afgesloten en trekt team RAM erop uit...

Toernooiverslag RAM Online Marketing

De avonden van dinsdag tot en met vrijdag, 27-30 december, stonden volledig in het teken...

Hoofdsponsor zaalvoetbal gala

Bedrijvenvoetbal Bedum organiseert dit fantastische zaalvoetbaltoernooi, waarin verschillende bedrijventeams uit de regio

Ram haalt Google Support in huis!

Om de lijnen tussen Ram Online Marketing en Google nóg korter te maken, namen we...

RAM Online Marketing is verhuisd!

Na vier jaar met veel plezier in The Rock aan de Atoomweg 6b gewerkt te...