Wat bieden wij

Een strategisch raamwerk dat passend is voor jouw markt in de vorm van een online marketing strategie. De verschillende online marketing specialismes sluiten hierin naadloos op elkaar aan. De strategie bepaald een duidelijke route zodat iedereen weet waar we naar toe gaan. Zo behalen we jullie doelstellingen. En daar draait het natuurlijk om!

De voordelen

Waarom een strategie?

Een online marketing strategie is een document dat aan de basis ligt van alle online marketing activiteiten van je merk. Het is de route die je af moet leggen om jouw doelstellingen te behalen. Voor de strategie geldt: hoe gedetailleerder, hoe beter. Doelstellingen, KPI’s en de planning zijn de rode draad van de strategie. Met een goed gestructureerde marketing strategie weet je precies waar je naar toe moet en hoe je dit gaat bereiken.

De juiste route

Doelgroep, boodschap en marketingdoel

Om online de juiste route te gaan volgen gaan wij eerst met je in gesprek. We brengen in kaart waar we nu staan en waar we heen willen. Je doelgroep en doelstellingen zijn de rode draad in de verschillende fases van de online marketing funnel.

Voor elke fase definiëren we de doelgroep, het klantdoel, het marketingdoel, de boodschap, het online kanaal en het type content om het optimale resultaat te halen.

Online marketing strategie uitbesteden?

Wil jij een online marketing strategie laten maken? Wij zijn Google Partner. Onze SEA- en SEO-specialisten zijn Google Ads Certified en Google Analytics Certified. Dit betekent dat zij alle kennis en kunde in huis hebben om in de verschillende fases van de marketing funnel de juiste kanalen in te zetten voor de juiste doelgroep met de juiste content. Dit alles om je doelstellingen te behalen.