Online marketing strategie

– Een strategisch raamwerk passend bij jouw markt

strategisch overleg

Online strategie

Wil je een goed doordacht plan? Misschien vind je dit ook interessant.

Lees meer >

Interesse?

Heb je vragen of wil je langskomen
voor een kennismakingsgesprek?

Neem contact met ons op >

Wat bieden wij?

Een strategisch raamwerk dat passend is voor jouw markt in de vorm van een online marketing strategie. De verschillende online marketing specialismes sluiten hierin naadloos op elkaar aan. De strategie bepaald een duidelijke route zodat iedereen weet waar we naar toe gaan. Zo behalen we jullie doelstellingen. En daar draait het natuurlijk om!

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over een online marketing strategie

adverteren werkwijze

Wat is een online marketing strategie?

Een online marketing strategie is een document dat aan de basis ligt van alle online marketing activiteiten van je merk. Het is de route die je af moet leggen om jouw doelstellingen te behalen. Voor de strategie geldt: hoe gedetailleerder, hoe beter. Doelstellingen, KPI’s en de planning zijn de rode draad van de strategie. Met een goed gestructureerde marketing strategie weet je precies waar je naar toe moet en hoe je dit gaat bereiken.

De juiste route volgen met RAM Online Marketing

Om online de juiste route te gaan volgen gaan wij eerst met je in gesprek. We brengen in kaart waar we nu staan en waar we heen willen. Je doelgroep en doelstellingen zijn de rode draad in de verschillende fases van de online marketing funnel. Voor elke fase definiëren we de doelgroep, het klantdoel, het marketingdoel, de boodschap, het online kanaal en het type content om het optimale resultaat te halen. Zo ontstaat er een strategisch raamwerk dat bij jouw markt past. De strategie komt tot stand in de vorm een hard copy online marketing plan.

marketing aanpak uitleg

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Online marketing strategie uitbesteden

Wil jijeen online marketing strategie laten maken? Wij zijn Google Partner. Onze SEA- en SEO-specialisten zijn Google Ads Certified en Google Analytics Certified. Dit betekent dat zij alle kennis en kunde in huis hebben om in de verschillende fases van de marketing funnel de juiste kanalen in te zetten voor de juiste doelgroep met de juiste content. Dit alles om je doelstellingen te behalen.

  • Strategie volledig op maat: een strategisch raamwerk dat precies bij jouw markt past.
  • Strategie op basis van alle online marketingkanalen: onze specialisten weten welke kanalen zij in moeten zetten om jouw merk bij je doelgroep met de juiste boodschap te promoten.
  • Behalen van de doelstellingen:bij het opstellen van de strategie zijn de doelstellingen, KPI’s en planning de belangrijkste pijlers. De strategie is zo opgesteld dat door het volgen van de juiste route jouw doelstellingen behaald worden.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Display Advertising

SEA-strategie

Met een SEA-strategie op maat leg je de basis voor al je SEA-activiteiten. Het is de rode draad voor het online adverteren dat ervoor zorgt dat doelstellingen behaald worden. Zo bepalen we de juiste richting naar online groei.

Lees meer >

SEO-strategie

Een SEO-strategie is de belangrijkste stap van het SEO-traject naar een goede vindbaarheid voor jouw website. Bij het ontwikkelen en uitvoeren van een goede SEO-strategie draait het om verschillende facetten. Door hier rekening mee te houden word jij goed zichtbaar voor je doelgroep.

Lees meer >

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact