Online marketing strategie.

Een goed doordachte strategie is vereist om maximale resultaten te behalen. Wij gaan graag goed voorbereid aan de slag om zodat wij weten waar we mee bezig zijn en niet voor verrassingen komen te staan. Laat ons je helpen bij het bepalen van jouw online strategie.

Ik wil een online marketing strategie
strategisch overleg

Wat bieden wij.

Een strategisch raamwerk dat passend is voor jouw markt in de vorm van een online marketing strategie. De verschillende online marketing specialismes sluiten hierin naadloos op elkaar aan. De strategie bepaald een duidelijke route zodat iedereen weet waar we naar toe gaan. Zo behalen we jullie doelstellingen. En daar draait het natuurlijk om!

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over een online marketing strategie.

adverteren werkwijze

Wat is een online marketing strategie?

Een online marketing strategie is een document dat aan de basis ligt van alle online marketing activiteiten van je merk. Het is de route die je af moet leggen om jouw doelstellingen te behalen. Voor de strategie geldt: hoe gedetailleerder, hoe beter. Doelstellingen, KPI’s en de planning zijn de rode draad van de strategie. Met een goed gestructureerde marketing strategie weet je precies waar je naar toe moet en hoe je dit gaat bereiken.

De juiste route volgen met RAM Online Marketing

Om online de juiste route te gaan volgen gaan wij eerst met je in gesprek. We brengen in kaart waar we nu staan en waar we heen willen. Je doelgroep en doelstellingen zijn de rode draad in de verschillende fases van de online marketing funnel. Voor elke fase definiëren we de doelgroep, het klantdoel, het marketingdoel, de boodschap, het online kanaal en het type content om het optimale resultaat te halen. Zo ontstaat er een strategisch raamwerk dat bij jouw markt past. De strategie komt tot stand in de vorm een hard copy online marketing plan.

marketing aanpak uitleg

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Online marketing strategie uitbesteden

Wil jijeen online marketing strategie laten maken? Wij zijn Google Partner. Onze SEA- en SEO-specialisten zijn Google Ads Certified en Google Analytics Certified. Dit betekent dat zij alle kennis en kunde in huis hebben om in de verschillende fases van de marketing funnel de juiste kanalen in te zetten voor de juiste doelgroep met de juiste content. Dit alles om je doelstellingen te behalen.

  • Strategie volledig op maat: een strategisch raamwerk dat precies bij jouw markt past.
  • Strategie op basis van alle online marketingkanalen: onze specialisten weten welke kanalen zij in moeten zetten om jouw merk bij je doelgroep met de juiste boodschap te promoten.
  • Behalen van de doelstellingen:bij het opstellen van de strategie zijn de doelstellingen, KPI’s en planning de belangrijkste pijlers. De strategie is zo opgesteld dat door het volgen van de juiste route jouw doelstellingen behaald worden.
re-conomy logo

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Display Advertising.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.