SEO-strategie.

Een op maat gemaakte strategie die ervoor zorgt dat jij online goed gevonden gaat worden. Een onmisbare factor voor online groei. Wacht niet langer en begin vandaag nog.

Ik wil een SEO-strategie
strategisch overleg

Wat bieden wij.

Wij bieden elke organisatie de SEO-strategie die het nodig heeft. Door rekening te houden met de drie belangrijkste pijlers: content, techniek en autoriteit, vinden we voor jouw webshop dé weg naar een goede online vindbaarheid. De strategie is puur maatwerk, volledig afgestemd op jouw markt. Samen slaan wij de weg in naar online groei!

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over een SEO-strategie.

adverteren werkwijze

Wat is een SEO-strategie?

Een SEO-strategie is een gedetailleerd plan om een goede vindbaarheid van je webshop te realiseren. In het plan worden de drie belangrijkste componenten van SEO uitvoerig beschreven. De voornaamste reden om SEO strategisch aan te pakken is omdat SEO vrij arbeidsintensief is. Het is dan ook van belang om de verbeterpunten met de grootste impact direct aan te pakken. Zonder een volledige SEO-strategie is de kans op een goed vindbare website erg klein.

SEO-strategie door RAM Online Marketing

Een SEO-strategie gemaakt door RAM Online Marketing is altijd maatwerk. Wij baseren onze strategie altijd op basis van de juiste KPI’s en doelstellingen van de klant. In de strategie wordt er inhoudelijk ingegaan op de drie belangrijkste SEO-pijlers: content, techniek en autoriteit. Deze pijlers worden afgezet tegen de concurrenten om zo de ideale route te bepalen naar de optimale groei in de online vindbaarheid van de webshop.

marketing aanpak uitleg

Online marketing strategie uitbesteden

Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn onze SEO-specialisten ‘Google Search Certified’ en ‘Google Analytics Certified’ én hebben zij veel ervaring met het uitzetten van de route naar goede online vindbaarheid voor jouw website of webshop.

  • Strategie volledig op maat: een strategisch raamwerk dat precies bij jouw markt past.
  • Strategie op basis van content, techniek en autoriteit: resultaat wordt alleen behaald met een strategische aanpak van alle SEO-onderdelen.
  • Behalen van de doelstellingen: bij het opstellen van de strategie zijn de doelstellingen, KPI’s en planning de belangrijkste pijlers. De strategie is zo opgesteld dat door het volgen van de juiste route jouw doelstellingen behaald worden.
re-conomy logo

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Display Advertising.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.