Wat bieden wij

Wij bieden elke organisatie de SEO-strategie die het nodig heeft. Door rekening te houden met de drie belangrijkste pijlers: content, techniek en autoriteit, vinden we voor jouw webshop dé weg naar een goede online vindbaarheid. De strategie is puur maatwerk, volledig afgestemd op jouw markt. Samen slaan wij de weg in naar online groei!

De voordelen

Wat is een SEO-strategie?

Een SEO-strategie is een gedetailleerd plan om een goede vindbaarheid van je webshop te realiseren. In het plan worden de drie belangrijkste componenten van SEO uitvoerig beschreven. De voornaamste reden om SEO strategisch aan te pakken is omdat SEO vrij arbeidsintensief is. Het is dan ook van belang om de verbeterpunten met de grootste impact direct aan te pakken. Zonder een volledige SEO-strategie is de kans op een goed vindbare website erg klein.

SEO-strategie op maat

Een SEO-strategie gemaakt door RAM Online Marketing is altijd maatwerk. Wij baseren onze strategie altijd op basis van de juiste KPI’s en doelstellingen van de klant. In de strategie wordt er inhoudelijk ingegaan op de drie belangrijkste SEO-pijlers: content, techniek en autoriteit. Deze pijlers worden afgezet tegen de concurrenten om zo de ideale route te bepalen naar de optimale groei in de online vindbaarheid van de webshop.

SEO-strategie
uitbesteden ?

Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn onze SEO-specialisten ‘Google Search Certified’ en ‘Google Analytics Certified’ én hebben zij veel ervaring met het uitzetten van de route naar goede online vindbaarheid voor jouw website of webshop.