Ram haalt Google Support in huis!

google support
Leestijd: 2 minuten

Om de lijnen tussen Ram Online Marketing en Google nóg korter te maken, namen we per 1 mei een nieuwe collega aan. Deze collega werkte de afgelopen twee jaar bij Google Support en weet hierdoor alles van onder andere Google Ads. De kennis die hij hier opdeed zet hij nu in om onze klanten direct te helpen groeien.

Als online marketing bureau zetten we voor veel bedrijven en organisaties campagnes op in Google Ads. Hierdoor komen advertenties van deze bedrijven en organisaties zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van potentiële klanten te staan. Het komt wel eens voor dat Google deze advertenties om onduidelijke redenen afkeurt. In dat geval nemen we contact op met Google Support.

Korte lijnen. Nog korter. Mand!

Google Support wil liever niet al te veel tijd kwijt zijn aan zulke situaties. Hierdoor word je meer dan eens verwezen naar een support artikel. Heb je mazzel? Dan krijg je echt iemand aan de telefoon. Iemand die toegang heeft tot alle facetten van Google Ads en gegarandeerd antwoord geeft op je vragen. Maar dit moet toch makkelijker en sneller kunnen? We besloten de lijn zo kort mogelijk te maken en Google Support in huis te halen!

Specialist Google Adwords

Het koude noorden

Sinds 1 mei versterkt Kim Winkelaar ons team als Google Ads specialist. We leerden hem kennen als ons contactpersoon bij Google Support, waar hij de afgelopen twee jaar werkzaam was. Met name onze eigen Google Ads specialist Johan had af en toe contact met hem, wanneer hij ergens tegenaan liep.

“Als Johan belde wist je dat er ook daadwerkelijk iets aan de hand was.” zegt Kim. “Een positieve uitzondering, want er zijn heel wat marketing agencies die heel graag facturen sturen, maar niet precies weten waar ze mee bezig zijn.”

Toen onze vacature online kwam, was dit dan ook een mooie motivatie voor Kim om het zonnige Lissabon te verlaten en naar het koude Groningen te verhuizen. Nu kan hij alle kennis die hij bij Google opdeed inzetten voor onze klanten en hen als onderdeel van ons team helpen groeien. Een mooie aanwinst dus!

Ben je benieuwd naar wat Kim en de rest van ons team voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.