Om de lijnen tussen Ram Online Marketing en Google nóg korter te maken, namen we per 1 mei een nieuwe collega aan. Deze collega werkte de afgelopen twee jaar bij Google Support en weet hierdoor alles van onder andere Google Ads. De kennis die hij hier opdeed zet hij nu in om onze klanten direct te helpen groeien.

Als online marketing bureau zetten we voor veel bedrijven en organisaties campagnes op in Google Ads. Hierdoor komen advertenties van deze bedrijven en organisaties zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van potentiële klanten te staan. Het komt wel eens voor dat Google deze advertenties om onduidelijke redenen afkeurt. In dat geval nemen we contact op met Google Support.

Korte lijnen. Nog korter. Mand!

Google Support wil liever niet al te veel tijd kwijt zijn aan zulke situaties. Hierdoor word je meer dan eens verwezen naar een support artikel. Heb je mazzel? Dan krijg je echt iemand aan de telefoon. Iemand die toegang heeft tot alle facetten van Google Ads en gegarandeerd antwoord geeft op je vragen. Maar dit moet toch makkelijker en sneller kunnen? We besloten de lijn zo kort mogelijk te maken en Google Support in huis te halen!

maarten Roelofs

Online Marketing Consultant

Neem contact op
Specialist Google Adwords

maarten roelofs

Online Marketing Consultant

Voor een strategische oplossing voor jouw marketingvraagstuk ben je bij Maarten aan het juiste adres. Hij zorgt voor het hoogst haalbare rendement én laat samen met Allard RAM en haar partners groeien.

Neem contact op

Ontdek meer over ons

Nog meer nieuws

Krijg nu tot €2500 vergoed op online marketing

De Gemeente Groningen heeft tijdelijk subsidies beschikbaar gesteld waardoor jij nu tot wel €2500 vergoed...

Dagverslag bedrijfsuitje van het jaar 2023

Één dag per jaar wordt ons kantoor hermetisch afgesloten en trekt team RAM erop uit...

Toernooiverslag RAM Online Marketing

De avonden van dinsdag tot en met vrijdag, 27-30 december, stonden volledig in het teken...

Hoofdsponsor zaalvoetbal gala

Bedrijvenvoetbal Bedum organiseert dit fantastische zaalvoetbaltoernooi, waarin verschillende bedrijventeams uit de regio

Ram haalt Google Support in huis!

Om de lijnen tussen Ram Online Marketing en Google nóg korter te maken, namen we...

RAM Online Marketing is verhuisd!

Na vier jaar met veel plezier in The Rock aan de Atoomweg 6b gewerkt te...