Om de lijnen tussen Ram Online Marketing en Google nóg korter te maken, namen we per 1 mei een nieuwe collega aan. Deze collega werkte de afgelopen twee jaar bij Google Support en weet hierdoor alles van onder andere Google Ads. De kennis die hij hier opdeed zet hij nu in om onze klanten direct te helpen groeien.

Als online marketing bureau zetten we voor veel bedrijven en organisaties campagnes op in Google Ads. Hierdoor komen advertenties van deze bedrijven en organisaties zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van potentiële klanten te staan. Het komt wel eens voor dat Google deze advertenties om onduidelijke redenen afkeurt. In dat geval nemen we contact op met Google Support.

Korte lijnen. Nog korter. Mand!

Google Support wil liever niet al te veel tijd kwijt zijn aan zulke situaties. Hierdoor word je meer dan eens verwezen naar een support artikel. Heb je mazzel? Dan krijg je echt iemand aan de telefoon. Iemand die toegang heeft tot alle facetten van Google Ads en gegarandeerd antwoord geeft op je vragen. Maar dit moet toch makkelijker en sneller kunnen? We besloten de lijn zo kort mogelijk te maken en Google Support in huis te halen!

maarten Roelofs

Online Marketing Consultant

Neem contact op
Specialist Google Adwords

maarten roelofs

Online Marketing Consultant

Voor een strategische oplossing voor jouw marketingvraagstuk ben je bij Maarten aan het juiste adres. Hij zorgt voor het hoogst haalbare rendement én laat samen met Allard RAM en haar partners groeien.

Neem contact op