Overtuigende teksten.

Zorg dat jij online goed gevonden wordt! Met converterende, sterke en overtuigende teksten weet je zeker dat je opvalt. Ben jij op zoek naar teksten die werken? Neem dan snel contact met ons op!

Contact opnemen
tristan aan het overleggen

Wat bieden wij.

Met sterke, overtuigende SEO-teksten geschreven volgens de laatste Google-richtlijnen zorgen wij ervoor dat jij organisch goed gevonden wordt. Dit betekent dat jij hoog in de resultaten van Google te vinden wordt. Wij schrijven, redigeren, creëren en optimaliseren jouw webteksten. En dat altijd in de tone of voice die bij jouw bedrijf past.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over SEO copywriting.

Wat is SEO copywriting?

Een SEO copywriter is iemand die gespecialiseerd is in het schrijven van commerciële teksten. De teksten zijn zoekmachinevriendelijk geschreven. Dit betekent dat de teksten interessant zijn voor zowel mensen als de Google zoekmachine. De teksten dragen voor een groot deel bij aan de vindbaarheid van de website. Daarnaast wordt informatieve content gecombineerd met creatieve en originele content om zo ook een optimale gebruikerservaring te creëren.

Sterke, overtuigende SEO-teksten laten schrijven

Een sterke, overtuigende tekst is belangrijk voor de vindbaarheid in Google. Maar wat vindt Google nou belangrijk aan een pagina? Google wil weten waar een pagina over gaat. Aan de hand van de content op de pagina beslist Google of de pagina hoog of laag in de zoekresultaten verschijnt. De paginatitel, gebruikte zoekwoorden, relevantie van de content op de pagina en de manier van schrijven zijn hierbij de belangrijkste factoren. Goede paginatitels en metabeschrijvingen zorgen samen met SEO-teksten voor een hogere CTR.

laptop met copywriting SEO voorbeeld

Online SEO copywriting uitbesteden?

Wil jij de SEO copywriting laten uitbesteden? Onze copywriters zijn gespecialiseerd in het schrijven, redigeren, creëren en optimaliseren van SEO-teksten. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de tone of voice van het bedrijf. Onze teksten zijn altijd geschreven volgens de laatste Google-richtlijnen.

  • Gedegen zoekwoordenonderzoek voorafgaand aan het schrijven: voorafgaand aan het schrijven wordt er altijd een gedegen zoekwoordenonderzoek gedaan om het optimale resultaat te behalen.
  • Content geschreven volgens de laatste Google-richtlijnen: onze SEO-specialisten zijn op de hoogte van de laatste Google-richtlijnen. Zo kunnen wij de optimale SEO-teksten schrijven.
  • Hoog in de zoekresultaten van Google: onze sterke, overtuigende SEO-teksten zorgen ervoor dat jij hoog in de zoekresultaten van Google zichtbaar wordt.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van SEO.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.