Word lokaal goed gevonden

Zorg ervoor dat je lokaal goed gevonden wordt. Laat ons je helpen om je doelgroep te bereiken en zo meer resultaten te behalen. Interesse? Neem contact met ons op.

Ik wil lokaal gevonden worden
tristan aan het overleggen

Wat bieden wij?

Onze ervaren SEO-specialisten weten dat lokaal gevonden worden voor veel bedrijven doeltreffender is dan landelijke of internationale vindbaarheid. Met onze kennis en kunde zorgen wij dat jij vindbaar bent in de plaatsen waar jouw doelgroep zich bevindt. Ook landelijke spelers die met hun lokale vestigingen lokaal gevonden willen worden kunnen wij perfect bedienen.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over lokale SEO

herbert aan de slag met copywriting

Hoe werkt lokale SEO

Niet voor iedere organisatie is landelijk of internationaal gevonden worden een relevant doel. Een lokale focus is soms veel doeltreffender. De kosten zijn lager en het zoekgedrag is vaak specifieker. Mensen zoeken namelijk vaak op een bepaalde zoekterm in combinatie met een plaats, of ‘dichtbij’ of ‘in de buurt van’. Deze zoekopdrachten zijn de laatste 2 jaar, volgens Google, vervijfvoudigd. Met een lokale focus, m.b.v. lokale zoekwoorden, wordt je organisch beter vindbaar in een bepaalde regio. Ook het goed inrichten van je Google Mijn Bedrijf-account werkt positief op je lokale vindbaarheid.

Rol van Google Mijn Bedrijf in lokale SEO

Met een Google Mijn Bedrijf-account (Google My Business) toont Google gratis je bedrijfsprofiel en link naar je website wanneer mensen op Google Zoeken en Google Maps naar jouw bedrijf of vergelijkbare bedrijven zoeken. Je kunt je bedrijfsprofiel gemakkelijk maken en updaten om zo je bedrijf van de beste kant aan potentiële klanten te laten zien. Bezoekers kunnen ook reviews achterlaten op je GMB-account. Positieve reviews zorgen op hun beurt weer voor een betere lokale vindbaarheid op Google.

laptop met lokale SEO voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Lokale SEO uitbesteden?

Wil jij de lokale SEO van je website laten uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEO specialisten ‘Google Search Certified en Google Analytics Certified’ en hebben zij veel ervaring met lokale SEO. Dit betekent dat zij alle kennis en kunde in huis hebben om jouw website op de goede positie in Google te krijgen.

  • Lokaal vindbaar voor je doelgroep: wij zorgen dat jij vindbaar bent door je doelgroep daar waar zij zich bevinden.
  • Goed ingerichte Google Mijn Bedrijf-pagina: een goed ingerichte Google Mijn Bedrijf pagina draagt bij aan een goede plaatselijke vindbaarheid.
  • Continue monitoring: door continue monitoring zorgen we dat de lokale focus op je website altijd bewaakt wordt.
re-conomy logo

Soortgelijke diensten

De onderdelen van SEO

Lees meer

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?