Wat bieden wij

Onze ervaren SEO-specialisten weten dat lokaal gevonden worden voor veel bedrijven doeltreffender is dan landelijke of internationale vindbaarheid. Met onze kennis en kunde zorgen wij dat jij vindbaar bent in de plaatsen waar jouw doelgroep zich bevindt. Ook landelijke spelers die met hun lokale vestigingen lokaal gevonden willen worden kunnen wij perfect bedienen.

De voordelen

Hoe werkt lokale SEO

Niet voor iedere organisatie is landelijk of internationaal gevonden worden een relevant doel. Een lokale focus is soms veel doeltreffender. De kosten zijn lager en het zoekgedrag is vaak specifieker. Mensen zoeken namelijk vaak op een bepaalde zoekterm in combinatie met een plaats, of ‘dichtbij’ of ‘in de buurt van’. Deze zoekopdrachten zijn de laatste 2 jaar, volgens Google, vervijfvoudigd. Met een lokale focus, m.b.v. lokale zoekwoorden, wordt je organisch beter vindbaar in een bepaalde regio. Ook het goed inrichten van je Google Mijn Bedrijf-account werkt positief op je lokale vindbaarheid.

Rol van Google Mijn Bedrijf in lokale SEO

Met een Google Mijn Bedrijf-account (Google My Business) toont Google gratis je bedrijfsprofiel en link naar je website wanneer mensen op Google Zoeken en Google Maps naar jouw bedrijf of vergelijkbare bedrijven zoeken. Je kunt je bedrijfsprofiel gemakkelijk maken en updaten om zo je bedrijf van de beste kant aan potentiële klanten te laten zien. Bezoekers kunnen ook reviews achterlaten op je GMB-account. Positieve reviews zorgen op hun beurt weer voor een betere lokale vindbaarheid op Google.

Lokale SEO uitbesteden?

Wil jij de lokale SEO van je website laten uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEO specialisten ‘Google Search Certified en Google Analytics Certified’ en hebben zij veel ervaring met lokale SEO. Dit betekent dat zij alle kennis en kunde in huis hebben om jouw website op de goede positie in Google te krijgen.