Technische SEO.

Zorg ervoor dat ook de techniek achter het online gevonden worden goed is geïmplementeerd. Wij scannen je website en maken duidelijk waar verbetering mogelijk is. Hulp nodig bij de technische vindbaarheid? Laat ons je helpen en neem snel contact met ons op.

Contact opnemen
tristan aan het overleggen

Wat bieden wij.

Met de juiste SEO-techniek zorgen wij dat je vindbaar wordt voor je doelgroep. Jouw website steekt SEO-technisch perfect in elkaar en bevat de juiste content. Zo vindt jouw doelgroep op je website precies waar hij/zij naar op zoek is. Je website wordt continu gemonitord. Websiteaanpassingen en contentverversing vinden plaats wanneer nodig zodat we website SEO-technisch altijd perfect up-to-date is. Wij weten wat nodig is om je website vindbaar te maken voor jouw doelgroep!

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over SEO en techniek.

herbert aan de slag met copywriting

Wat is SEO?

Het doel van Search Engine Optimization (SEO) is om vindbaar te worden voor je doelgroep. Ben je vindbaar voor je doelgroep, dan stijgt het aantal websitebezoekers en dus ook het aantal leads en conversies. Bij SEO draait het om goede content, op basis van de juiste zoekwoorden, op een sterk linkprofiel én een website die SEO-technisch perfect in elkaar zit. Wanneer deze drie factoren op orde zijn wordt jij goed zichtbaar voor je doelgroep op Google.

Waar letten wij op bij SEO-techniek

Het SEO-traject wordt bij ons altijd gestart met een technische analyse. We controleren je website op een x-aantal punten. Op basis van deze uitkomsten gaan we je website technisch optimaliseren. Enkele aandachtspunten zijn: veiligheid, site snelheid, indexatie, Robots.txt en XML-sitemap, structured data, interne links en metagegevens. Een sterk technische website is van grote invloed op de gebruiksvriendelijkheid. Door de website continu te monitoren zorgen we ervoor dat deze SEO-technische gezien altijd perfect up-to-date blijft.

laptop met technische SEO voorbeeld

SEO-techniek uitbesteden?

Wil jij de SEO-techniek van je website laten uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEO specialisten ‘Google Search Certified en Google Analytics Certified’. Dit betekent dat wij alle kennis en kunde in huis hebben om jouw website op de goede positie in Google te krijgen.

  • SEO-technisch perfecte website: je website scoort goed op alle technische punten waaraan een goede website dient te voldoen.
  • Continue technische monitoring: door continue monitoring zorgen we dat je website technisch altijd up-to-date is.
  • Vindbaar voor je doelgroep: door SEO en techniek perfect te combineren ben jij goed vindbaar voor je doelgroep.
re-conomy logo

Soortgelijke diensten

De onderdelen van SEO.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.