Wat bieden wij

Met de juiste SEO-techniek zorgen wij dat je vindbaar wordt voor je doelgroep. Jouw website steekt SEO-technisch perfect in elkaar en bevat de juiste content. Zo vindt jouw doelgroep op je website precies waar hij/zij naar op zoek is. Je website wordt continu gemonitord. Websiteaanpassingen en contentverversing vinden plaats wanneer nodig zodat we website SEO-technisch altijd perfect up-to-date is. Wij weten wat nodig is om je website vindbaar te maken voor jouw doelgroep!

De voordelen

Wat is SEO?

Het doel van Search Engine Optimization (SEO) is om vindbaar te worden voor je doelgroep. Ben je vindbaar voor je doelgroep, dan stijgt het aantal websitebezoekers en dus ook het aantal leads en conversies. Bij SEO draait het om goede content, op basis van de juiste zoekwoorden, op een sterk linkprofiel én een website die SEO-technisch perfect in elkaar zit. Wanneer deze drie factoren op orde zijn wordt jij goed zichtbaar voor je doelgroep op Google.

Waar letten wij op bij SEO-techniek

Het SEO-traject wordt bij ons altijd gestart met een technische analyse. We controleren je website op een x-aantal punten. Op basis van deze uitkomsten gaan we je website technisch optimaliseren. Enkele aandachtspunten zijn: veiligheid, site snelheid, indexatie, Robots.txt en XML-sitemap, structured data, interne links en metagegevens. Een sterk technische website is van grote invloed op de gebruiksvriendelijkheid. Door de website continu te monitoren zorgen we ervoor dat deze SEO-technische gezien altijd perfect up-to-date blijft.

SEO-techniek uitbesteden?

Wil jij de SEO-techniek van je website laten uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEO specialisten ‘Google Search Certified en Google Analytics Certified’. Dit betekent dat wij alle kennis en kunde in huis hebben om jouw website op de goede positie in Google te krijgen.