Wat bieden wij

Met Facebook advertising weten wij jouw advertentie-doelstellingen te behalen. Met de juiste content en slimme targeting laten wij gepersonaliseerde advertenties zien aan de mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Of je nou branding-, traffic- of conversiedoelstellingen hebt, wij weten ze met de juiste campagnes te realiseren.

De voordelen

Adverteren op Facebook

Met het Facebook Advertentiebeheer kun je vanuit één centrale plek campagnes opzetten, analyseren en optimaliseren. Met creatieve content en slimme targeting kun je jouw doelgroep bereiken in elke fase van de customer journey. De targeting mogelijkheden op Facebook zijn oneindig en zijn daarmee sterke pijlers die bijdragen aan het behalen van je advertentiedoelstellingen. Of je nou meer verkeer naar je website wilt halen, je producten of merk wilt promoten of meer conversies wilt genereren, Facebook leent zich perfect voor al deze doelstellingen. Met gepersonaliseerde advertenties weten wij de juiste groep mensen te bereiken.

Met de juiste boodschap jouw doelgroep bereiken

Ieder persoon zit in een andere fase van het aankoopproces. De één is nog oriënterend aan het rondkijken, de ander is opzoek naar een specifiek merk en de volgende weet al precies welk type het wil aanschaffen. Je doelgroep bevindt zich in de verschillende fases van de customer journey. Met de juiste persoonlijke boodschap weten wij de mensen in elke fase te bereiken. We richten ons hierbij voornamelijk op mobiele devices, aangezien Facebook voor het merendeel mobiel gebruikt wordt. Met relevante advertenties en slimme opvolgingsstrategieën (d.m.v. remarketing) voor de juiste doelgroep weten wij jouw mediabudget optimaal te besteden.

Facebook advertising uitbesteden?

Zou jij de Facebook advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten zijn Facebook Certified en weten precies hoe zij jouw advertentiedoelstellingen moeten bereiken. Met de inzet van gepersonaliseerde advertenties voor de juiste doelgroep weten wij geweldige campagneresultaten te behalen.