Facebook Adverteren

Behaal jouw online doelstellingen via adverteren op een van de grootste social media kanalen. Adverteer heel gericht voor jouw specifieke doelgroep en ervaar de effecten. Interesse in adverteren op Facebook? Wij helpen je op weg.

Contact opnemen
herbert aan het werk

Wat bieden wij?

Met Facebook advertising weten wij jouw advertentie-doelstellingen te behalen. Met de juiste content en slimme targeting laten wij gepersonaliseerde advertenties zien aan de mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Of je nou branding-, traffic- of conversiedoelstellingen hebt, wij weten ze met de juiste campagnes te realiseren.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Facebook advertising

Johan bezig met social advertising

Adverteren op Facebook

Met het Facebook Advertentiebeheer kun je vanuit één centrale plek campagnes opzetten, analyseren en optimaliseren. Met creatieve content en slimme targeting kun je jouw doelgroep bereiken in elke fase van de customer journey. De targeting mogelijkheden op Facebook zijn oneindig en zijn daarmee sterke pijlers die bijdragen aan het behalen van je advertentiedoelstellingen. Of je nou meer verkeer naar je website wilt halen, je producten of merk wilt promoten of meer conversies wilt genereren, Facebook leent zich perfect voor al deze doelstellingen. Met gepersonaliseerde advertenties weten wij de juiste groep mensen te bereiken.

Met de juiste boodschap jouw doelgroep bereiken

Ieder persoon zit in een andere fase van het aankoopproces. De één is nog oriënterend aan het rondkijken, de ander is opzoek naar een specifiek merk en de volgende weet al precies welk type het wil aanschaffen. Je doelgroep bevindt zich in de verschillende fases van de customer journey. Met de juiste persoonlijke boodschap weten wij de mensen in elke fase te bereiken. We richten ons hierbij voornamelijk op mobiele devices, aangezien Facebook voor het merendeel mobiel gebruikt wordt. Met relevante advertenties en slimme opvolgingsstrategieën (d.m.v. remarketing) voor de juiste doelgroep weten wij jouw mediabudget optimaal te besteden.

telefoon met facebook adverteren voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Facebook advertising door RAM Online Marketing?

Zou jij de Facebook advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten zijn Facebook Certified en weten precies hoe zij jouw advertentiedoelstellingen moeten bereiken. Met de inzet van gepersonaliseerde advertenties voor de juiste doelgroep weten wij geweldige campagneresultaten te behalen.

  • Campagnes voor alle doelstellingen: met creatieve content en slimme targeting weten we zowel branding- als traffic en conversiedoelstellingen te behalen.
  • Elke fase van de customer journey: met de juiste targeting bereiken wij jouw doelgroep in elke fase van de customer journey.
  • Gepersonaliseerde advertenties: met gepersonaliseerde advertenties spelen we in op de behoeftes van elk individu. Zo laten we precies de producten zijn waar hij/zij in geïnteresseerd is.
  • Remarketing strategie: door remarketing toe te passen bereiken we mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Zij zitten al verder in de customer journey en zullen sneller overgaan tot conversie.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Social Advertising

Lees meer

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?