Facebook Adverteren

Altijd de juiste boodschap op het juiste moment

herbert aan het werk

Social Advertising

Wil je adverteren op Social Media? Misschien vind je dit ook interessant.

Display Advertising >

Interesse?

Heb je vragen of wil je langskomen
voor een kennismakingsgesprek?

Neem contact met ons op >

Wat bieden wij?

Met Facebook advertising weten wij jouw advertentie-doelstellingen te behalen. Met de juiste content en slimme targeting laten wij gepersonaliseerde advertenties zien aan de mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Of je nou branding-, traffic- of conversiedoelstellingen hebt, wij weten ze met de juiste campagnes te realiseren.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Facebook advertising

Johan bezig met social advertising

Adverteren op Facebook

Met het Facebook Advertentiebeheer kun je vanuit één centrale plek campagnes opzetten, analyseren en optimaliseren. Met creatieve content en slimme targeting kun je jouw doelgroep bereiken in elke fase van de customer journey. De targeting mogelijkheden op Facebook zijn oneindig en zijn daarmee sterke pijlers die bijdragen aan het behalen van je advertentiedoelstellingen. Of je nou meer verkeer naar je website wilt halen, je producten of merk wilt promoten of meer conversies wilt genereren, Facebook leent zich perfect voor al deze doelstellingen. Met gepersonaliseerde advertenties weten wij de juiste groep mensen te bereiken.

Met de juiste boodschap jouw doelgroep bereiken

Ieder persoon zit in een andere fase van het aankoopproces. De één is nog oriënterend aan het rondkijken, de ander is opzoek naar een specifiek merk en de volgende weet al precies welk type het wil aanschaffen. Je doelgroep bevindt zich in de verschillende fases van de customer journey. Met de juiste persoonlijke boodschap weten wij de mensen in elke fase te bereiken. We richten ons hierbij voornamelijk op mobiele devices, aangezien Facebook voor het merendeel mobiel gebruikt wordt. Met relevante advertenties en slimme opvolgingsstrategieën (d.m.v. remarketing) voor de juiste doelgroep weten wij jouw mediabudget optimaal te besteden.

telefoon met facebook adverteren voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Facebook advertising door RAM Online Marketing?

Zou jij de Facebook advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten zijn Facebook Certified en weten precies hoe zij jouw advertentiedoelstellingen moeten bereiken. Met de inzet van gepersonaliseerde advertenties voor de juiste doelgroep weten wij geweldige campagneresultaten te behalen.

  • Campagnes voor alle doelstellingen: met creatieve content en slimme targeting weten we zowel branding- als traffic en conversiedoelstellingen te behalen.
  • Elke fase van de customer journey: met de juiste targeting bereiken wij jouw doelgroep in elke fase van de customer journey.
  • Gepersonaliseerde advertenties: met gepersonaliseerde advertenties spelen we in op de behoeftes van elk individu. Zo laten we precies de producten zijn waar hij/zij in geïnteresseerd is.
  • Remarketing strategie: door remarketing toe te passen bereiken we mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Zij zitten al verder in de customer journey en zullen sneller overgaan tot conversie.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Social Advertising

Instagram adverteren

Van inspiratie leveren tot actie stimuleren, wij behalen jouw zakelijke doelstellingen. Wij delen jouw verhaal met een zeer betrokken groep met de inzet van verschillende advertentietypen.

Lees meer >

LinkedIn adverteren

Door te adverteren op het grootste professionele netwerk bereik je jouw b2b-doelgroep. De ongekende targeting mogelijkheden op branche en functie maken het mogelijk om je boodschap aan de juiste groep te laten zien en jouw doelen te halen.

Lees meer >

Pinterest adverteren

Wij inspireren jouw doelgroep met gesponsorde posts. Unieke, opvallende pins op de juiste plekken zorgen ervoor dat jouw doelgroep geïnspireerd wordt en niet meer om je heen kan.

Lees meer >

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact