Instagram adverteren

Dé plek om jouw verhaal en product te vertellen en te verkopen

herbert aan het werk

Wat bieden wij?

Met Instagram advertising weten wij jouw verhaal en producten visueel te vertellen en te verkopen aan jouw specifieke doelgroep. Voor de oneindige mogelijkheden die dit platform biedt zetten we samen een sterke strategie op die ervoor zorgt dat jouw advertentiedoelstellingen behaald worden.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Instagram advertising

adverteren werkwijze

Adverteren op Instagram

Bij Instagram is het mogelijk om vanuit één centraal punt je campagnes op te zetten, te analyseren en te optimaliseren. Net als bij Facebook zijn de targeting mogelijkheden oneindig. Door creatieve content te combineren met specifieke targeting bereik je jouw doelgroep op het juiste moment. Zo worden jouw advertentiedoelstellingen behaald. Instagram is het perfecte Social Media platform voor het behalen van zowel branding-, als traffic- en conversiedoelstellingen.

Met de juiste boodschap jouw doelgroep bereiken

Instagram is een volledig mobile-first platform. Met Instagram Stories biedt Instagram veruit de grootste stories-mogelijkheden van alle Social Media kanalen en is daardoor erg interessant voor adverteerders. Met een goede videostrategie, bestaande uit interessant beeldmateriaal en perfecte opvolging, kun je je doelgroep met de juiste content op het juiste moment van de customer journey bereiken. Met behulp van remarketing kun je nog een stap verder gaan. Hebben mensen interactie gehad met je video? Met remarketing kun je hen opnieuw bereiken.

telefoon met instagram adverteren voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Instagram advertising door RAM Online Marketing?

Zou jij de Instagram advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten zijn Instagram Certified en weten met geavanceerde technieken uitmuntende campagneresultaten te behalen.

  • Campagnes voor alle doelstellingen: met creatieve content en slimme targeting weten we zowel branding- als traffic en conversiedoelstellingen te behalen.
  • Elke fase van de customer journey: met de juiste targeting bereiken wij jouw doelgroep in elke fase van de customer journey.
  • Gepersonaliseerde advertenties: met gepersonaliseerde advertenties spelen we in op de behoeftes van elk individu. Zo laten we precies de producten zijn waar hij/zij in geïnteresseerd is.
  • Remarketing strategie: door remarketing toe te passen bereiken we mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Zij zitten al verder in de customer journey en zullen sneller overgaan tot conversie.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Social Advertising

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact