Instagram adverteren.

Adverteer via dit populaire netwerk waar bijna iedereen tegenwoordig gebruik van maakt. Bereik je doelgroep snel en eenvoudig en behaal je doelstellingen via Instagram adverteren.

Adverteren op Instagram
herbert aan het werk

Wat bieden wij.

Met Instagram advertising weten wij jouw verhaal en producten visueel te vertellen en te verkopen aan jouw specifieke doelgroep. Voor de oneindige mogelijkheden die dit platform biedt zetten we samen een sterke strategie op die ervoor zorgt dat jouw advertentiedoelstellingen behaald worden.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Instagram advertising.

adverteren werkwijze

Adverteren op Instagram

Bij Instagram is het mogelijk om vanuit één centraal punt je campagnes op te zetten, te analyseren en te optimaliseren. Net als bij Facebook zijn de targeting mogelijkheden oneindig. Door creatieve content te combineren met specifieke targeting bereik je jouw doelgroep op het juiste moment. Zo worden jouw advertentiedoelstellingen behaald. Instagram is het perfecte Social Media platform voor het behalen van zowel branding-, als traffic- en conversiedoelstellingen.

Met de juiste boodschap jouw doelgroep bereiken

Instagram is een volledig mobile-first platform. Met Instagram Stories biedt Instagram veruit de grootste stories-mogelijkheden van alle Social Media kanalen en is daardoor erg interessant voor adverteerders. Met een goede videostrategie, bestaande uit interessant beeldmateriaal en perfecte opvolging, kun je je doelgroep met de juiste content op het juiste moment van de customer journey bereiken. Met behulp van remarketing kun je nog een stap verder gaan. Hebben mensen interactie gehad met je video? Met remarketing kun je hen opnieuw bereiken.

telefoon met instagram adverteren voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Instagram advertising door RAM Online Marketing?

Zou jij de Instagram advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten zijn Instagram Certified en weten met geavanceerde technieken uitmuntende campagneresultaten te behalen.

  • Campagnes voor alle doelstellingen: met creatieve content en slimme targeting weten we zowel branding- als traffic en conversiedoelstellingen te behalen.
  • Elke fase van de customer journey: met de juiste targeting bereiken wij jouw doelgroep in elke fase van de customer journey.
  • Gepersonaliseerde advertenties: met gepersonaliseerde advertenties spelen we in op de behoeftes van elk individu. Zo laten we precies de producten zijn waar hij/zij in geïnteresseerd is.
  • Remarketing strategie: door remarketing toe te passen bereiken we mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Zij zitten al verder in de customer journey en zullen sneller overgaan tot conversie.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Social Advertising.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.