Wat bieden wij

Met Instagram advertising weten wij jouw verhaal en producten visueel te vertellen en te verkopen aan jouw specifieke doelgroep. Voor de oneindige mogelijkheden die dit platform biedt zetten we samen een sterke strategie op die ervoor zorgt dat jouw advertentiedoelstellingen behaald worden.

De voordelen

Adverteren op Instagram

Bij Instagram is het mogelijk om vanuit één centraal punt je campagnes op te zetten, te analyseren en te optimaliseren. Net als bij Facebook zijn de targeting mogelijkheden oneindig. Door creatieve content te combineren met specifieke targeting bereik je jouw doelgroep op het juiste moment. Zo worden jouw advertentiedoelstellingen behaald. Instagram is het perfecte Social Media platform voor het behalen van zowel branding-, als traffic- en conversiedoelstellingen.

Met de juiste boodschap jouw doelgroep bereiken

Instagram is een volledig mobile-first platform. Met Instagram Stories biedt Instagram veruit de grootste stories-mogelijkheden van alle Social Media kanalen en is daardoor erg interessant voor adverteerders. Met een goede videostrategie, bestaande uit interessant beeldmateriaal en perfecte opvolging, kun je je doelgroep met de juiste content op het juiste moment van de customer journey bereiken. Met behulp van remarketing kun je nog een stap verder gaan. Hebben mensen interactie gehad met je video? Met remarketing kun je hen opnieuw bereiken.

Instagram advertising uitbesteden?

Zou jij de Instagram advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten zijn Instagram Certified en weten met geavanceerde technieken uitmuntende campagneresultaten te behalen.