LinkedIn adverteren

Bereik jouw B2B-doelgroep op het grootste professionele netwerk

herbert aan het werk

Wat bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat we met een goede advertentiestrategie jouw doelgroep bereiken. Met de juiste boodschap en advertentieformats spelen we in op de mindset en intentie van de gebruikers op dit professionele Social Media platform. LinkedIn is namelijk ideaal voor het bereiken van de voor jou interessante B2B-doelgroep.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over LinkedIn advertising

linkedin op mobiele telefoon

Adverteer met een doel

Adverteer altijd met een specifiek doel. Het platform biedt namelijk vele mogelijkheden. Zo kan LinkedIn ingezet worden voor naamsbekendheid, het realiseren van meer verkeer naar je website of voor het genereren van meer leads en conversies. Door vooraf realistische doelen op te stellen, kunnen we goede campagnes opzetten. Door deze te laten zien aan de juiste mensen vergroten we de kans dat er actie wordt ondernomen. De mogelijkheden met LinkedIn adverteren zijn eindeloos. Zo hanteren we bij elke strategie weer een ander format om jouw doel te bereiken. Denk hierbij aan video-, gesponsorde content-, carrousel- of dynamische advertenties.

Bereik jouw doelgroep

Bereik jouw doelgroep door specifieke targeting op functietitel, bedrijfstak of bedrijfsnaam en op demografische data. Daarnaast kun je met de inzet van CRM-data vergelijkbare groepen van een bestaande groep maken. Hiermee kunnen we een nieuwe potentiële doelgroep bereiken. Met het inzetten van website-retargeting zorgen we dat converterend verkeer opnieuw wordt bereikt. Dit is een zéér interessante groep aangezien het conversiepercentage bij deze groep groter is dan bij ‘andere mensen’.

telefoon met linkedin adverteren voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

LinkedIn advertising door RAM Online Marketing?

Zou jij de Instagram advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten weten met geavanceerde technieken uitmuntende campagneresultaten te behalen.

  • Campagnes voor alle doelstellingen: met creatieve content en slimme targeting weten we zowel branding- als traffic en conversiedoelstellingen te behalen.
  • Elke fase van de customer journey: met de juiste targeting bereiken wij jouw doelgroep in elke fase van de customer journey.
  • Het juiste format bij de juiste strategie: met de juiste strategie behalen we jouw doelstellingen. Om dit te halen gebruiken wij de best bijpassende advertentieformats.
  • Retargeting strategie: door retargeting toe te passen bereiken we mensen die al interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. Zij zitten al verder in de customer journey en zullen sneller overgaan tot conversie.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Social Advertising

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact