LinkedIn adverteren.

Adverteer via het grootste professionele netwerk om je B2B-doelgroep te bereiken. Behaal jouw doelstellingen via LinkedIn adverteren. Hulp nodig bij het uitvoeren van de geschikte strategie? Neem contact met ons op.

Adverteren op LinkedIn
herbert aan het werk

Wat bieden wij.

Wij zorgen ervoor dat we met een goede advertentiestrategie jouw doelgroep bereiken. Met de juiste boodschap en advertentieformats spelen we in op de mindset en intentie van de gebruikers op dit professionele Social Media platform. LinkedIn is namelijk ideaal voor het bereiken van de voor jou interessante B2B-doelgroep.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over LinkedIn advertising.

linkedin op mobiele telefoon

Adverteer met een doel

Adverteer altijd met een specifiek doel. Het platform biedt namelijk vele mogelijkheden. Zo kan LinkedIn ingezet worden voor naamsbekendheid, het realiseren van meer verkeer naar je website of voor het genereren van meer leads en conversies. Door vooraf realistische doelen op te stellen, kunnen we goede campagnes opzetten. Door deze te laten zien aan de juiste mensen vergroten we de kans dat er actie wordt ondernomen. De mogelijkheden met LinkedIn adverteren zijn eindeloos. Zo hanteren we bij elke strategie weer een ander format om jouw doel te bereiken. Denk hierbij aan video-, gesponsorde content-, carrousel- of dynamische advertenties.

Bereik jouw doelgroep

Bereik jouw doelgroep door specifieke targeting op functietitel, bedrijfstak of bedrijfsnaam en op demografische data. Daarnaast kun je met de inzet van CRM-data vergelijkbare groepen van een bestaande groep maken. Hiermee kunnen we een nieuwe potentiële doelgroep bereiken. Met het inzetten van website-retargeting zorgen we dat converterend verkeer opnieuw wordt bereikt. Dit is een zéér interessante groep aangezien het conversiepercentage bij deze groep groter is dan bij ‘andere mensen’.

telefoon met linkedin adverteren voorbeeld

LinkedIn advertising door RAM Online Marketing?

Zou jij de Instagram advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten weten met geavanceerde technieken uitmuntende campagneresultaten te behalen.

  • Campagnes voor alle doelstellingen: met creatieve content en slimme targeting weten we zowel branding- als traffic en conversiedoelstellingen te behalen.
  • Elke fase van de customer journey: met de juiste targeting bereiken wij jouw doelgroep in elke fase van de customer journey.
  • Het juiste format bij de juiste strategie: met de juiste strategie behalen we jouw doelstellingen. Om dit te halen gebruiken wij de best bijpassende advertentieformats.
  • Retargeting strategie: door retargeting toe te passen bereiken we mensen die al interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. Zij zitten al verder in de customer journey en zullen sneller overgaan tot conversie.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Social Advertising.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.