Wat bieden wij

Wij zorgen ervoor dat we met een goede advertentiestrategie jouw doelgroep bereiken. Met de juiste boodschap en advertentieformats spelen we in op de mindset en intentie van de gebruikers op dit professionele Social Media platform. LinkedIn is namelijk ideaal voor het bereiken van de voor jou interessante B2B-doelgroep.

De voordelen

Adverteer met een doel

Adverteer altijd met een specifiek doel. Het platform biedt namelijk vele mogelijkheden. Zo kan LinkedIn ingezet worden voor naamsbekendheid, het realiseren van meer verkeer naar je website of voor het genereren van meer leads en conversies. Door vooraf realistische doelen op te stellen, kunnen we goede campagnes opzetten. Door deze te laten zien aan de juiste mensen vergroten we de kans dat er actie wordt ondernomen. De mogelijkheden met LinkedIn adverteren zijn eindeloos. Zo hanteren we bij elke strategie weer een ander format om jouw doel te bereiken. Denk hierbij aan video-, gesponsorde content-, carrousel- of dynamische advertenties.

Bereik jouw doelgroep

Bereik jouw doelgroep door specifieke targeting op functietitel, bedrijfstak of bedrijfsnaam en op demografische data. Daarnaast kun je met de inzet van CRM-data vergelijkbare groepen van een bestaande groep maken. Hiermee kunnen we een nieuwe potentiële doelgroep bereiken. Met het inzetten van website-retargeting zorgen we dat converterend verkeer opnieuw wordt bereikt. Dit is een zéér interessante groep aangezien het conversiepercentage bij deze groep groter is dan bij ‘andere mensen’.

LinkedIn advertising uitbesteden?

Zou jij de Instagram advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten weten met geavanceerde technieken uitmuntende campagneresultaten te behalen.