Pinterest adverteren.

Adverteer op een van de snelst groeiende social media kanalen. Met Pinterest adverteren zorg jij ervoor dat je gewenste doelstellingen worden behaald. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Adverteren op Pinterest
herbert aan het werk

Wat bieden wij.

Met de juiste advertentiestrategie weten wij jouw verhaal, product of merk visueel te vertellen op het snelst groeiende online medium, Pinterest. Wij bereiken jouw specifieke doelgroep met promoted pins, video pins, carousels en app pins vroeg in de customer journey. Zo weten wij jouw doelstellingen te behalen. Adverteren op Pinterest is dan ook een uitstekende stap in je online marketingstrategie.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Pinterest advertising.

adverteren werkwijze

Adverteer met een doel

Ruim 97% van de zoekopdrachten op Pinterest zijn non-branded. Dit maakt het zo interessant om te adverteren op Pinterest. Je kunt namelijk perfect inspelen op de mensen die nog in de ‘see- en think-fase’ zitten, zonder last te hebben van merkconcurrentie. Pinterest is ideaal voor het opbouwen of vergroten van merkherkenning, het realiseren van websiteverkeer en het veroveren van videoviews. Stel jezelf een duidelijk doel! Ga jij voor naamsbekendheid of wil je liever zoveel mogelijk views op je video genereren?

Bereik jouw doelgroep

Afhankelijk van je doel kiezen wij één van de Pinterest-formats: promoted pins, video pins, carousels of app pins. Met alle formats weten wij jouw verhaal perfect te vertellen aan jouw doelgroep. Zij krijgen jouw unieke, opvallende pins te zien zodra zij op zoek zijn in de feed naar hun interesses. Daarnaast weten wij je doelgroep te bereiken op basis van hun specifieke zoekgedrag en de zoektermen die zij gebruiken. Ook personen die je website hebben bezocht weten wij weer opnieuw te benaderen met jouw visuele verhaal. Bij deze doelgroep is de kans op interactie/conversie groter.

telefoon met pinterest adverteren voorbeeld

Pinterest advertising door RAM Online Marketing?

Zou jij de Pinterest advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten zijn Pinterest Certified en weten met geavanceerde technieken uitmuntende campagneresultaten te behalen.

  • Campagnes voor alle doelstellingen: met unieke, opvallende pins weten wij jouw doelstellingen te behalen.
  • Beginfase van de customer journey: wij spelen in op de interessante groep personen in de beginfase van de customer journey.
  • Het juiste format bij de juiste strategie: met de juiste formats weten wij jouw product of merk te vertellen. We maken hierbij gebruik van promoted pins, video pins, carousels and app pins.
  • Retargeting strategie: door retargeting toe te passen bereiken we mensen die jouw website al hebben bezocht. Zij zitten al verder in de customer journey en zullen sneller overgaan tot conversie.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Social Advertising.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.