Pinterest adverteren

Adverteer op een van de snelst groeiende social media kanalen. Met Pinterest adverteren zorg jij ervoor dat je gewenste doelstellingen worden behaald. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Adverteren op Pinterest
herbert aan het werk

Wat bieden wij?

Met de juiste advertentiestrategie weten wij jouw verhaal, product of merk visueel te vertellen op het snelst groeiende online medium, Pinterest. Wij bereiken jouw specifieke doelgroep met promoted pins, video pins, carousels en app pins vroeg in de customer journey. Zo weten wij jouw doelstellingen te behalen. Adverteren op Pinterest is dan ook een uitstekende stap in je online marketingstrategie.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Pinterest advertising

adverteren werkwijze

Adverteer met een doel

Ruim 97% van de zoekopdrachten op Pinterest zijn non-branded. Dit maakt het zo interessant om te adverteren op Pinterest. Je kunt namelijk perfect inspelen op de mensen die nog in de ‘see- en think-fase’ zitten, zonder last te hebben van merkconcurrentie. Pinterest is ideaal voor het opbouwen of vergroten van merkherkenning, het realiseren van websiteverkeer en het veroveren van videoviews. Stel jezelf een duidelijk doel! Ga jij voor naamsbekendheid of wil je liever zoveel mogelijk views op je video genereren?

Bereik jouw doelgroep

Afhankelijk van je doel kiezen wij één van de Pinterest-formats: promoted pins, video pins, carousels of app pins. Met alle formats weten wij jouw verhaal perfect te vertellen aan jouw doelgroep. Zij krijgen jouw unieke, opvallende pins te zien zodra zij op zoek zijn in de feed naar hun interesses. Daarnaast weten wij je doelgroep te bereiken op basis van hun specifieke zoekgedrag en de zoektermen die zij gebruiken. Ook personen die je website hebben bezocht weten wij weer opnieuw te benaderen met jouw visuele verhaal. Bij deze doelgroep is de kans op interactie/conversie groter.

telefoon met pinterest adverteren voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Pinterest advertising door RAM Online Marketing?

Zou jij de Pinterest advertising door ons willen laten doen? Onze Social Media specialisten zijn Pinterest Certified en weten met geavanceerde technieken uitmuntende campagneresultaten te behalen.

  • Campagnes voor alle doelstellingen: met unieke, opvallende pins weten wij jouw doelstellingen te behalen.
  • Beginfase van de customer journey: wij spelen in op de interessante groep personen in de beginfase van de customer journey.
  • Het juiste format bij de juiste strategie: met de juiste formats weten wij jouw product of merk te vertellen. We maken hierbij gebruik van promoted pins, video pins, carousels and app pins.
  • Retargeting strategie: door retargeting toe te passen bereiken we mensen die jouw website al hebben bezocht. Zij zitten al verder in de customer journey en zullen sneller overgaan tot conversie.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Social Advertising

Lees meer

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?