Stage Webdesigner

Stage Web en Design
Op je opleiding leer je van alles. Designen, websiteje bouwen etc. Maar vaak werken die dingen in de praktijk net even wat anders. Dus wil je jouw opleiding omzetten naar de praktijk? Wij leren het je! Maar wat kunnen wij je nou eigenlijk leren?

Nou…
Wij hebben fouten gemaakt. Heel veel fouten. En dat is mooi, want daar hebben we van geleerd! En al die wijze lessen die wij in een aantal jaren vergaard hebben, kunnen we jou in één stageperiode bijbrengen.

Dus…
Ben je creatief aangelegd? Wil je jouw skills toepassen in de praktijk? Wij leren je hoe je je creativiteit omzet in effectief en origineel webdesign.

Ram op de berg
Online marketing werkzaamheden

Ga es koffie halen…

Nopez! Jij gaat designen. Doen waar je goed in bent en daar verder in groeien. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en teamwork namelijk erg belangrijk. Daarom gaan wij samen op zoek naar jouw talent en gaan dat verder ontwikkelen. Zo heb je binnen no-time een eigen plek binnen het team.

Wat ga je wel doen…
Je helpt met het (her)ontwerpen van websites en je kunt hier je eigen ideeën in kwijt. Daarnaast help je mee met het vergroten van de naamsbekendheid van onze klanten en zorg je ervoor dat websites uitgebreid, onderhouden en beter worden. Jouw frisse blik en eigen inbreng wordt hierbij gehoord en gewaardeerd en als je goede ideeën hebt, wordt er ook daadwerkelijk iets mee gedaan. Zo kun je direct zien wat voor invloed jouw ideeën hebben binnen het bedrijfsleven! Er is natuurlijk ruimte voor het uitvoeren van een stage-opdracht. Deze zullen we dan in overleg vaststellen.

Werkzaamheden

  • Meedenken en meewerken aan het (her)ontwerpen van websites
  • Het ontwerpen van nieuwe logo’s en huisstijlen
  • Het ontwerpen van advertenties voor onze klanten
  • Bedenken en uitvoeren van je eigen goede ideeën!

Verder vragen we het volgende van je:

  • Je bent student aan HBO/ MBO
  • Je kan werken met Photoshop en/of Illustrator
  • Je bent leergierig, vindingrijk en creatief
  • Je bent gemotiveerd en geïnteresseerd
  • Je kan goed zelfstandig én in een team werken

Herken jij jezelf hierin?
Word je enthousiast van het idee dat je ons team komt versterken?

Neem direct contact op

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.