Wat bieden wij

Als ervaren Online Marketing bureau zorgen wij met de inzet van Google Ads dat jij gevonden wordt door potentiële klanten die op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt. Met de juiste campagnestrategie halen wij het optimale uit jouw campagnebudget én weten wij jouw doelstellingen te realiseren. Bij ons ben je verzekerd van een succesvolle Google Ads campagne.

De voordelen

Wat is google ads?

Google Ads bied je de mogelijkheid om, via advertenties, gevonden te worden door potentiele klanten die via een zoekopdracht specifiek zoeken naar producten en diensten die jij aanbiedt. De mogelijkheden hierin zijn oneindig: met scherpe search advertenties, conversie-verhogende shopping-advertenties, opvallende grafische display advertenties en overtuigende YouTube-videoadvertenties. Je betaalt alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt. Onze Google Ads specialisten helpen je graag het meeste uit je budget te halen.

Adverteren op
google ads

Met een op maat gemaakte campagnestrategie zorgen wij ervoor dat je over de hele breedte van de customer journey zichtbaar bent bij je doelgroep. De precieze invulling van de strategie is afhankelijk van je doelstellingen. Ligt de focus op het genereren van meer websiteverkeer? Wil je meer online verkopen genereren? Of wil je juist klanten naar je website laten terugkeren? Door verschillende SEA-onderdelen als search, shopping, remarketing en RLSA in te zetten zorgen wij dat jouw doelstellingen behaald worden.

Google campagnes uitbesteden?

Wil jij je Google Ads campagnes uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEA specialisten ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat wij jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, opzetten, controleren en optimaliseren.