Wat bieden wij

Als zoekmachine marketingbureau zorgen wij met Google Search direct voor resultaat. Met het juiste budget en goede campagnes maak jij de klim naar de hoogste plekken in de zoekresultaten van Google. Onze Google Search specialisten zorgen met slimme targeting dat de campagnes alleen jouw doelgroep bereiken. Binnen no-time sta jij hoog in de zoekresultaten van Google. De kosten worden alleen per klik, impressie of view berekend.

De voordelen

Wat is Google Ads?

Google Search is een campagnetype in Google Ads waarmee je online adverteert in de zoekmachine Google. Het wordt daarom vaak ook zoekmachine adverteren genoemd. Tegen een bepaald tarief, de zogenaamde kosten per click (CPC), worden jouw advertenties zichtbaar in de zoekresultaten van Google. Deze zijn te herkennen aan ‘Adv.’ of ‘Advertentie’. Met de juiste advertentieteksten verbeter je de vindbaarheid van je website en verleid je potentiële klanten om te klikken op je advertentie en zodoende op je website te belanden.

Adverteren met Google Search

Met een op maat gemaakte campagnestrategie zorgen wij ervoor dat jij op de hoge plekken in Google zichtbaar wordt. Dit realiseren wij door een combinatie van de juiste bieding (CPC-bod) en een hoge kwaliteitsscore voor jouw advertenties. Uitnodigende advertentieteksten met de juiste extensies en call-to-actions verleiden potentiële klanten om te klikken op jouw advertentie. Zo komen zij rechtstreeks op jouw website terecht en kunnen zij het product kopen/gebruik maken van de dienst waar zij naar op zoek zijn.

Lees verder

Google Search campagnes uitbesteden?

Wil jij je Google Search campagnes uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEA specialisten ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat wij jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, opzetten, controleren en optimaliseren.