Direct gevonden worden

Google search.

Behaal direct resultaten met Google Search. Zorg ervoor dat jij gevonden wordt door de juiste mensen. Begin vandaag nog met Google Search en gezamenlijk behalen we de gestelde doelstellingen. Interesse? Neem vandaag nog contact op.

Ik wil online gevonden worden

Wat bieden wij.

Als zoekmachine marketingbureau zorgen wij met Google Search direct voor resultaat. Met het juiste budget en goede campagnes maak jij de klim naar de hoogste plekken in de zoekresultaten van Google. Onze Google Search specialisten zorgen met slimme targeting dat de campagnes alleen jouw doelgroep bereiken. Binnen no-time sta jij hoog in de zoekresultaten van Google. De kosten worden alleen per klik, impressie of view berekend.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Search Engine Advertising.

strategisch overleg

Wat is Google Ads?

Google Search is een campagnetype in Google Ads waarmee je online adverteert in de zoekmachine Google. Het wordt daarom vaak ook zoekmachine adverteren genoemd. Tegen een bepaald tarief, de zogenaamde kosten per click (CPC), worden jouw advertenties zichtbaar in de zoekresultaten van Google. Deze zijn te herkennen aan ‘Adv.’ of ‘Advertentie’. Met de juiste advertentieteksten verbeter je de vindbaarheid van je website en verleid je potentiële klanten om te klikken op je advertentie en zodoende op je website te belanden.

Adverteren met Google Search

Met een op maat gemaakte campagnestrategie zorgen wij ervoor dat jij op de hoge plekken in Google zichtbaar wordt. Dit realiseren wij door een combinatie van de juiste bieding (CPC-bod) en een hoge kwaliteitsscore voor jouw advertenties. Uitnodigende advertentieteksten met de juiste extensies en call-to-actions verleiden potentiële klanten om te klikken op jouw advertentie. Zo komen zij rechtstreeks op jouw website terecht en kunnen zij het product kopen/gebruik maken van de dienst waar zij naar op zoek zijn.

Lees hier meer over onze werkwijze >

laptop voorbeeld analyse groei

Google Search campagnes uitbesteden?

Wil jij je Google Search campagnes uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEA specialisten ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat wij jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, opzetten, controleren en optimaliseren.

  • Campagnestrategie op maat: volledig op maat gemaakte campagnestrategie op basis van jouw doelstellingen.
  • Campagnebudget wordt optimaal benut: door onze deskundigheid en jarenlange ervaring halen wij het optimale uit je campagnebudget.
  • Behalen van doelstellingen: door de juiste campagnes op te zetten, constant te controleren en te optimaliseren realiseren wij jouw doelstellingen.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van SEA.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.