Direct gevonden worden

Behaal direct resultaten met Google Search. Zorg ervoor dat jij gevonden wordt door de juiste mensen. Begin vandaag nog met Google Search en gezamenlijk behalen we de gestelde doelstellingen. Interesse? Neem vandaag nog contact op.

Ik wil online gevonden worden

Wat bieden wij?

Als zoekmachine marketingbureau zorgen wij met Google Search direct voor resultaat. Met het juiste budget en goede campagnes maak jij de klim naar de hoogste plekken in de zoekresultaten van Google. Onze Google Search specialisten zorgen met slimme targeting dat de campagnes alleen jouw doelgroep bereiken. Binnen no-time sta jij hoog in de zoekresultaten van Google. De kosten worden alleen per klik, impressie of view berekend.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Search Engine Advertising

strategisch overleg

Wat is Google Ads?

Google Search is een campagnetype in Google Ads waarmee je online adverteert in de zoekmachine Google. Het wordt daarom vaak ook zoekmachine adverteren genoemd. Tegen een bepaald tarief, de zogenaamde kosten per click (CPC), worden jouw advertenties zichtbaar in de zoekresultaten van Google. Deze zijn te herkennen aan ‘Adv.’ of ‘Advertentie’. Met de juiste advertentieteksten verbeter je de vindbaarheid van je website en verleid je potentiële klanten om te klikken op je advertentie en zodoende op je website te belanden.

Adverteren met Google Search

Met een op maat gemaakte campagnestrategie zorgen wij ervoor dat jij op de hoge plekken in Google zichtbaar wordt. Dit realiseren wij door een combinatie van de juiste bieding (CPC-bod) en een hoge kwaliteitsscore voor jouw advertenties. Uitnodigende advertentieteksten met de juiste extensies en call-to-actions verleiden potentiële klanten om te klikken op jouw advertentie. Zo komen zij rechtstreeks op jouw website terecht en kunnen zij het product kopen/gebruik maken van de dienst waar zij naar op zoek zijn.

Lees hier meer over onze werkwijze >

laptop voorbeeld analyse groei

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Google Search campagnes uitbesteden?

Wil jij je Google Search campagnes uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEA specialisten ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat wij jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, opzetten, controleren en optimaliseren.

  • Campagnestrategie op maat: volledig op maat gemaakte campagnestrategie op basis van jouw doelstellingen.
  • Campagnebudget wordt optimaal benut: door onze deskundigheid en jarenlange ervaring halen wij het optimale uit je campagnebudget.
  • Behalen van doelstellingen: door de juiste campagnes op te zetten, constant te controleren en te optimaliseren realiseren wij jouw doelstellingen.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van SEA

Uitgelichte projecten

JEHA de meubelconcurrent

Bekijk case

Het Grachtenatelier

Bekijk case

Wij werken o.a. voor:

5 sterren review

Super bedrijf, kan Maarten en z’n team iedereen aanraden. Doen wat ze zeggen en geen flauwekul, de klant moet tevreden zijn. En de klant is super tevreden, goeie resultaten met adwords dankzij RAM.

Arnout, Topgazon.nl

wigchers logo
5 sterren review

Het ontwerpen, overzetten en vindbaar maken van onze nieuwe websites wigchers.nl en motorbrommermuseum.nl is erg goed verlopen!

Hedy, Wigchers.nl

re-conomy logo
5 sterren review

Met het totaalpakket van RAM online marketing worden wij bij elke stap geholpen en werken we plezierig samen aan het behalen van online succes!

Jan Bert, Re-conomy.nl

Lees meer

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?