Google Shopping

Het beste kanaal voor webshops

maarten en allard aan het overleggen

Google Advertising

Interesse in advertising via Shopping? Misschien vind je dit ook interessant.

Youtube Adverteren >

Interesse?

Heb je vragen of wil je langskomen
voor een kennismakingsgesprek?

Neem contact met ons op >

Wat bieden wij?

Wij zijn dé oplossing voor webshops. Met de juiste campagnestrategie zorgen wij dat jouw producten zichtbaar zijn in Google Shopping voor potentiële klanten die opzoek zijn naar producten die jij aanbiedt. Met de juiste bied-strategie halen onze Google Shopping specialisten het maximale uitjouw campagnebudget. Zij weten wat wel en niet werkt voor jouw doelgroep(en). Binnen no-time zie jij het aantal online verkopen toenemen.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over Google Ads

Johan bezig met Google Adwords

Wat is Google Shopping?

Ben jij een online webwinkel en gebruik jij je platform vooral om producten te verkopen? Dan is Google Shopping precies datgene wat jij zoekt! Op Google Shopping promoot jij jouw producten direct met afbeelding, prijs en beschrijving aan potentiële klanten, ongeacht of zij nu thuis winkelen of onderweg zijn. Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer je doelgroep op jouw product klikt.

Adverteren met Google Shopping

Een shopping-advertentie toont jouw product(en) met afbeelding, prijs, beschrijving en winkelnaam in de resultaten van Google Shopping. Met een shopping campagne promoot jij het aanbod van je webshop of winkel waardoor je meer websiteverkeer, relevante leads of zelfs directe online verkopen realiseert. Google Shopping werkt m.b.v. een Google Shopping feed. Dit is een bestand waarin alle productinformatie ligt opgeslagen. De Google Shopping feed is dynamisch, waardoor het altijd mee veranderd met wisselingen in assortiment, prijzen en beschikbaarheid.

voorbeeld van google shopping advertenties

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Google Shopping campagnes uitbesteden?

Wil jij je Google Shopping campagnes uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEA specialisten ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat wij jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, opzetten, controleren en optimaliseren.

  • Campagnestrategie op maat: volledig op maat gemaakte campagnestrategie op basis van jouw doelstellingen.
  • Campagnebudget wordt optimaal benut: door onze deskundigheid en jarenlange ervaring halen wij het optimale uit je campagnebudget.
  • Behalen van doelstellingen: door de juiste campagnes op te zetten, constant te controleren en te optimaliseren realiseren wij jouw doelstellingen.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van SEA

Google Ads

Met Google Ads adverteer je met jouw producten of diensten op de verschillende kanalen van Google. Je betaalt alleen wanneer er op je advertentie geklikt wordt. Daarnaast bepaal je ook precies aan wie en waar je jouw advertenties vertoont.

Lees meer >

Google Search

Met Google Search word je direct vindbaar in de zoekresultaten van Google. Unieke advertentieteksten verleiden potentiële klanten die opzoek zijn naar jouw producten of diensten te klikken op je advertentie en zodoende op je website te belanden.

Lees meer >

YouTube

Door te adverteren op YouTube bereik jij je doelgroep terwijl zij aan het kijken zijn naar video’s. De advertenties worden specifiek getarget op bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten, gebaseerd op hun gedrag en interesses.

Lees meer >

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact