YouTube Advertising

Laat zien wie je bent d.m.v. video

Wat bieden wij?

Met YouTube Advertising zorgen onze specialisten ervoor dat potentiële klanten in iedere laag van de funnel worden bereikt. Met unieke videocampagnes en hele specifieke targeting vertonen wij jouw producten of diensten aan geïnteresseerde YouTube-gebruikers terwijl zij video’s aan het kijken zijn. Binnen no-time hebben potentiële klanten jouw unieke branding video gezien.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over YouTube Advertising

Johan bezig met Google Adwords

Wat is YouTube Advertising?

YouTube Advertising is het online adverteren op het YouTube kanaal. Met YouTube advertenties bereik je jouw doelgroep terwijl zij aan het kijken zijn naar video’s. Op basis van het zoekgedrag van YouTube-gebruikers kunnen wij de videoadvertenties targeten op mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Bij het zien van jouw videoadvertentie wordt deze potentiële klant aangespoord om actie te ondernemen. Het voordeel van het adverteren op YouTube, is dat het mogelijk is om te betalen wanneer iemand je hele video heeft bekeken. Je weet dan precies waarvoor je betaald.

Hoe werkt YouTube Advertising?

Bij YouTube Advertising draait het om twee dingen: het verhaal dat je vertelt om potentiële klanten te vertellen wie je bent én dat je de boodschap op het juiste moment laat zien. Je bereikt je doelgroep wanneer zij de YouTube homepage bekijken of op zoek zijn naar specifieke onderwerpen. Daarnaast kunnen videoadvertenties afspelen voorafgaand aan of tijdens de hoofdvideo die je klanten kijken, net als een tv-reclame.

youtube advertentie
ouderwetse video camera met youtube rol

Advertentiemogelijkheden in YouTube

Er zijn drie advertentiemogelijkheden in YouTube:

  • TrueView InStream-advertenties: een online videoadvertentie die kan worden overgeslagen en voorafgaand aan een hoofdvideo wordt weergeven.
  • Bumperadvertenties: een korte videoadvertentie van 6 seconden. Hiermee bereik je je doelgroep met een korte, memorabele boodschap. Dit advertentietype werkt heel goed op mobiel.
  • TrueView-advertenties met video discovery: met deze indeling promoot je je bedrijf in de YouTube-zoekresultaten, op de YouTube homepage en naast gerelateerde video’s.

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

YouTube Advertising uitbesteden?

Wil jij je YouTube campagnes uitbesteden? Wij zijn Google Partner. Daarnaast zijn al onze SEA specialisten ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat wij jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, opzetten, controleren en optimaliseren.

  • Campagnestrategie op maat: volledig op maat gemaakte campagnestrategie op basis van jouw doelstellingen.
  • Campagnebudget wordt optimaal benut: door onze deskundigheid en jarenlange ervaring halen wij het optimale uit je campagnebudget.
  • Behalen van doelstellingen: door de juiste campagnes op te zetten, constant te controleren en te optimaliseren realiseren wij jouw doelstellingen.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van SEA

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact