SEO training

Leer zelf het geheim achter de online vindbaarheid van jouw website en hoe je deze kunt verbeteren. Stoom jezelf klaar voor het online landschap en realiseer zelf online groei!

Aanmelden training
allard en maarten in overleg

Wat bieden wij?

Een SEO training waarbij jij het geheim leert achter het vindbaar worden in de zoekmachine van Google. In een volledig op maat gemaakte training leer je de basisprincipes van SEO. Gedurende de training sta je onder persoonlijke begeleiding van één van onze SEO-specialisten. Zo blijft geen enkele vraag voor jou onbeantwoord. Daarnaast geven we je praktische handvatten waarmee je je eerste stappen in SEO-land kunt gaan zetten.

De voordelen

Haal de kennis in huis

Alles over de SEO training

adverteren werkwijze

Inhoud van de training

De SEO-training is volledig op maat. Na het volgen van de training weet je wat SEO inhoudt en ken je de 3 basisprincipes (techniek, copywriting en linkbuilding). Je weet hoe de zoekmachine jouw website beoordeelt. Na de cursus kun jij zelfstandig een zoekmachine optimalisatietraject uitvoeren. Gedurende de training leer je o.a. het volgende:

 • SEO-zoekwoordenonderzoek uitvoeren
 • Domeinautoriteit van je website verbeteren
 • Landingspagina’s schrijven en inrichten volgens de eisen van Google
 • Bezoekerservaring op je website analyseren en verbeteren
 • On-page en off-page optimalisaties uitvoeren

Ins-en-outs van de training

 • Door wie: zelfstandig leren m.b.v. een online platform. Je krijgt professionele 1-op-1 begeleiding van één van onze SEO-specialisten.
 • Voor wie is de training geschikt: de training kan gevolgd worden door iedereen die meer wil weten over de basisprincipes van zoekmachine optimalisatie en de geheimen achter de vindbaarheid in Google.
 • Duur van de training: afhankelijk van je kennis bij aanvang, 2-3 maanden.
 • Heb ik voorkennis nodig? Nee, de training is toegankelijk voor iedereen. Bovendien krijg je persoonlijke begeleiding waardoor er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen.
 • Kosten: €265,- per gebruiker per maand. De kosten voor persoonlijke begeleiding van onze SEO-specialist bedragen €75,- per uur. Wij adviseren 0,5 à 1 uur per week gebruik te maken van deze mogelijkheid. Meer of minder is uiteraard altijd mogelijk.

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

SEO training volgen?

Zou jij de SEO training willen volgen? Door onze samenwerking met Teach Digital kunnen wij een training aanbieden die jou alle kneepjes van het vak leert op het gebied van SEO. Zo leer je het geheim achter het vindbaar worden in zoekmachines. Gedurende de opleiding krijg je 1-op-1 begeleiding van je persoonlijke coach die Google Search Certified is. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke begeleiding

 • Training tot junior SEO-marketeer:de training leert je het geheim achter het vindbaar worden in de zoekmachines.
 • Online platform: door middel van een online platform ga je aan de slag met de cursus. Zo bepaal jij je eigen tempo en lestijden.
 • Persoonlijke coach: met de 1-op-1 begeleiding met je coach blijft geen vraag onbeantwoord tijdens de cursus.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van onze Academy

Lees meer

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?