Wil jij meer verkopen, offertes of websitebezoeken? Met Google Ads adverteer je met jouw producten of diensten op de verschillende kanalen van Google. Afhankelijk van je producten of services adverteren wij op de plaatsen waar jouw doelgroep zich bevindt. Zo lanceren wij een boodschap die juist hen aanspreekt, op het moment dat zij op zoek zijn naar jouw aanbod. Wij zijn Google Partner, wat betekent dat al onze SEA specialisten ‘Google Ads Certified’ zijn. Zo weet je zeker dat zij jouw campagnes op de juiste manier opzetten, interpreteren en optimaliseren.

  • Meer zichtbaarheid en naamsbekendheid (per direct)
  • Meer verkopen of offertes
  • Meer omzet
  • Diensten en producten in de spotlight zetten
  • Kosten alleen bij klikken
  • Uitgaven altijd binnen budget

Ben jij klaar om online te groeien?

SEA Google Search

Mogelijkheden

We zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij helpen je graag.

Wil jij graag online meer producten verkopen? Met Google Shopping kun je dit in no-time realiseren. Met de juiste biedstrategie, zoekwoorden en targeting halen onze SEA specialisten het maximale rendement uit jouw campagnebudgetten. Google Shopping is ideaal voor webshops: hiermee kun je afbeeldingen, prijzen en beschrijvingen van jouw producten actief promoten onder potentiële klanten.

Iedereen zoekt wel eens wat op Google, maar hoe bereik je de mensen die naar jouw aanbod zoeken? Met Google Search campagnes! Net als bij Google Shopping, bereik je een publiek dat actief zoekt naar jouw producten en diensten. Search is ideaal voor specifieke services en met dit soort campagnes zorg je dat jij een van de eerste hits bent die jouw doelgroep vindt in hun zoekresultaten. Je betaalt hierbij alleen kosten wanneer mensen ook daadwerkelijk op jouw advertentie klikken.

Beelden en video’s kunnen veel informatie overbrengen in een korte tijd. Video advertenties op Youtube worden dan ook vaak gebruikt om in een korte tijd zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een product, service of evenement. Wij helpen je graag bij het uitwerken van de beeldmaterialen om de juiste activerende boodschap over te brengen voor jouw aanbod en doelen. Geheel afgestemd op jouw doelgroep! Wij targeten vervolgens de Youtube campagne op mensen die vaak al actief op zoek zijn naar het product of de service die jij aanbiedt, waardoor het natuurlijk ontzettend goed uitkomt dat dan net jouw video voorbij komt!

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Dit zijn Onze SEA specialisten

Johan Korenberg

Rosemarijn Dom

Ben jij klaar om online te groeien?

Vertel ons over jouw project of stel je vraag aan onze specialisten