Met SEO technieken vertel je Google eigenlijk waar je website over gaat, zodat Google exact weet welke mensen en zoekopdrachten hierbij aansluiten. Zo bereik jij jouw doelgroep exact op het moment dat ze zoeken naar jouw diensten en producten.

  • Beter vindbaar online
  • Meer websitebezoekers
  • Een website vol kwalitatieve content
  • Relevanter websiteverkeer
  • Hogere Click-through-rate (CTR)
  • Betere gebruikerservaring op je website

Ben jij klaar om beter gevonden te worden?

Mogelijkheden

Alles voor een optimale website die goed vindbaar is.

Overtuigende en converterende SEO-teksten zijn onmisbaar voor de organische online vindbaarheid van jouw bedrijf. Onze copywriters schrijven creatieve en originele content die jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt, en toch slim inspeelt op de algoritmes van Google. Zo weet jouw doelgroep jou feilloos te vinden wanneer ze je nodig hebben!

Lokaal gevonden worden is voor veel bedrijven doeltreffender dan landelijke of internationale vindbaarheid. Zoekopdrachten zijn dan ook steeds vaker lokaal georiënteerd, dus wanneer je vooral lokaal gevonden wilt worden is het van essentieel belang dat jouw content hierop inspeelt. Vanuit kennis en kunde zorgen wij ervoor dat je vindbaar bent in de plaatsen waar jouw doelgroep zich bevindt. Ook landelijke spelers die met hun lokale vestigingen gevonden willen worden, kunnen wij perfect bedienen.

Is content dan het enige wat je helpt om beter vindbaar te zijn voor jouw doelgroep? Zeker niet! Met technische SEO zorgen wij ervoor dat ook de techniek achter jouw website de gebruiker en Google op hun wenken bedient. En ook dat is goed voor je online vindbaarheid! Wij regelen de benodigde website-aanpassingen en contentverversing zodat je website altijd perfect up-to-date is met het algoritme van Google.

Wij maken inzichtelijk waar jij online staat ten opzichte van je concurrenten. Waar liggen de quick wins en op welke punten kun jij op de lange termijn winst behalen? Dit zoeken we voor je uit! Want wij onderzoeken waar je concurrenten in uitblinken, dus waar er voor jou nog veel te halen valt. Met een inzichtelijke rapportage laten onze specialisten je zien waar jij online staat. Nieuwe inzichten die zéér waardevol zijn voor je onderneming, maar nog vaak onderschat worden.

Actielijst

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Dit zijn Onze SEO specialisten

Marieke Koster

Herbert Bultema

Marieke Knippers

Ben jij klaar om online te groeien?

Vertel ons over jouw project of stel je vraag aan onze specialisten