SEO.

Het is van essentieel belang dat je als website of webshop ook organisch goed gevonden wordt! Door zoekmachine optimalisaties uit te voeren zorgen wij ervoor dat jij hoog in de zoekresultaten van Google zichtbaar bent. Wil jij beter gevonden worden? Neem dan direct contact met ons op!

Ik wil beter gevonden worden

Maak gebruik van onze kennis

Onze diensten.

SEO copywriting

Met sterke, overtuigende SEO-teksten geschreven volgens de laatste Google-richtlijnen zorgen wij ervoor dat jij organisch goed gevonden wordt. Dit betekent dat jij hoog in de resultaten van Google te vinden wordt. Wij schrijven, redigeren, creëren en optimaliseren jouw webteksten. En dat altijd in de tone of voice die bij jouw bedrijf past.

Lees meer over SEO copywriting

Lokale SEO

Onze ervaren SEO-specialisten weten dat lokaal gevonden worden voor veel bedrijven doeltreffender is dan landelijke of internationale vindbaarheid. Met onze kennis en kunde zorgen wij dat jij vindbaar bent in de plaatsen waar jouw doelgroep zich bevindt. Ook landelijke spelers die met hun lokale vestigingen lokaal gevonden willen worden kunnen wij perfect bedienen.

Lees meer over lokale SEO
webdevelopers aan het werk

Technische SEO

Met de juiste SEO-techniek zorgen wij dat je vindbaar wordt voor je doelgroep. Jouw website steekt SEO-technisch perfect in elkaar en bevat de juiste content. Zo vindt jouw doelgroep op je website precies waar hij/zij naar op zoek is. Je website wordt continu gemonitord. Websiteaanpassingen en contentverversing vinden plaats wanneer nodig zodat we website SEO-technisch altijd perfect up-to-date is. Wij weten wat nodig is om je website vindbaar te maken voor jouw doelgroep!

Lees meer over technische SEO

Concurrentie analyse

Wij maken inzichtelijk waar jij online staat t.o.v. je concurrenten. Waar liggen de quick wins en op welke punten kun jij op de lange termijn winst behalen? Dit weten wij! Want wij onderzoeken waar je concurrenten in uitblinken, dus waar er voor jou nog veel te halen valt. Met een inzichtelijke rapportage laten onze specialisten je zien waar jij online staat. Nieuwe inzichten die zéér waardevol zijn voor je onderneming, maar nog vaak onderschat worden.

Lees meer
strategisch overleg

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.