Academy.

Wil je zelf aan de slag met de online marketing voor jouw onderneming? Of gaat één van jouw collega’s of werknemers dit oppakken? Dankzij onze samenwerking met Teach Digital bieden wij jou een cursus online marketeer en een SEA- en SEO-training aan. Meld je aan en kom alle basistechnieken van online marketing te weten.

Bekijk het cursusaanbod

Maak gebruik van onze kennis

Onze cursustrajecten.

SEO in 4 weken

Wil je beter gevonden worden in de zoekmachine van Google? Deze training onder professionele begeleiding leert je alles op het gebied van SEO. Zo maak jij zelf jouw product of dienst online beter vindbaar.

Cursus bekijken

Online marketeer in 12 maanden

Binnen 12 maanden ben jij opgeleid tot junior online marketeer. Deze aantrekkelijke, praktijkgerichte cursus leert je de ins-en-outs over SEO, SEA, Social Media marketing, Affiliate marketing en Remarketing.

Cursus bekijken

Google Ads in 8 weken

Zelf je eigen campagnes opzetten en beheren? In deze training leer je de kneepjes van het vak! De cursus maakt gebruik van een online platform waardoor je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Cursus bekijken

Leertrajecten

Unieke online marketing cursussen.

Wil jij beter worden in online marketing? Kies dan voor een training die je verder helpt. Een training die rekening houdt met de praktijksituatie én met voldoende begeleiding.

Learning on the job

Direct aan de slag met jouw praktijksituatie

De leertrajecten worden afgestemd op jouw praktijksituatie. Alles wat je leert pas je direct toe, onder begeleiding van een ervaren professional. Hierdoor boek je al resultaten tijdens het traject!

E-learning

Leer waar en wanneer het jou uitkomt

Een belangrijk onderdeel van Teach Digital is dee-learning. De kennisbank staat vol teksten, video’s, afbeeldingen en checklisten. Deze wordt wekelijks bijgewerkt en je wordt op de hoogte gebracht van belangrijke ontwikkelingen. Zo ben je altijd

Praktijkopdrachten

Opdrachten gericht op jouw bedrijf

Praktijkopdrachten zijn een belangrijk onderdeel van de leertrajecten. Tijdens deze opdrachten laat jij zien dat je de opgedane kennis kan toepassen in de praktijk. Deze opdrachten zijn van toepassing op jouw praktijksituatie en je online marketing coach kijkt met je mee. Zo zet je direct de juiste stappen.

Begeleiding

Word begeleid door ervaren professionals

Wij besteden veel aandacht aan het selecteren van de juiste professionals. Onze partners zijn allemaal ervaringsdeskundigen uit de praktijk. Je krijgt tijdens het leertraject een vast aanspreekpunt welke je helpt met vragen en praktijkopdrachten.

Certificering

Behaal diverse officiële certificeringen

Na het afronden van het leertraject ontvang je niet alleen een certificaat van deelname, maar beschik je ook over de benodigde kennis om de officiële certificaten te behalen van bijvoorbeeld Google, Microsoft en Facebook.

Nog niet helemaal overtuigd?

Ervaringen van onze cursisten.

Goede verhouding tussen begeleiding en self-learning

“Wat ik fijn vond aan de academy is de verhouding tussen begeleiding en self-learning. Het is fijn om op deze manier ‘rugdekking’ te krijgen in online marketing!”

Jacco Roukens / MisterSales

Complimenten

Ik wil, los van de ondersteuning bij de Google Ads werkzaamheden, een onwijs compliment maken voor jullie Academy omgeving. Wauw. Wat ziet het er strak uit, maar bovenal: wat navigeert het fijn en intuïtief. Heel gaaf wat jullie bewerkstelligd hebben! Echt heel professioneel. Complimenten!

Wendy Hertgers / Ilionx

Heel erg tevreden

“Cijfer: ruime 8, ik ben heel tevreden over de inhoud van de Academy. De interactie is ook goed.”

Liesbeth Rutten / IBK B.V.

Laat ons je helpen

Behoefte aan persoonlijk advies?

In een gratis persoonlijk adviesgesprek met een van onze coaches krijg je inzicht in welke keuzes je het beste kan maken en welke het beste bij jou en bij jouw bedrijf passen.

Persoonlijk advies vragen