SEA-strategie.

Bereik maximale resultaten met en goed uitgedachte SEA-strategie. Door een verantwoordde strategie uit te denken en hanteren weet je zeker dat je advertenties optimaal presteren.

Ik wil een SEA-strategie
strategisch overleg

Wat bieden wij.

Wij schrijven een SEA-strategie volledig op maat voor jouw bedrijf. Je doelstellingen, KPI’s en planning staan hierin centraal. Door het inzetten van de juiste kanalen met goede campagnes en voldoende budget halen wij jouw doelstellingen. Een sterke online SEA-strategie is onmisbaar. Zo bepalen we de juiste richting naar online groei.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over SEA-strategie.

boekwerk over analyse

Wat is een SEA-strategie?

Een SEA-strategie is een plan dat aan de basis ligt van alle SEA-activiteiten van je merk. Het is een stappenplan dat gedetailleerd beschrijft hoe je m.b.v. online adverteren je doelen behaald. Voor de strategie geldt: hoe gedetailleerder, hoe beter! De strategie vertelt je welke kanalen er wanneer ingezet gaan worden, welke budgetten hier voor nodig zijn, welke doelgroep je wilt aanspreken en de kernboodschap van je campagnes. De strategie is volledig op maat.

SEA-strategie door RAM Online Marketing

In een gesprek brengen wij in kaart wat wij al weten, welke data we gebruiken en waar we naartoe willen. De strategie bevat een cocktail van kanalen die wij gaan inzetten om jouw doel te bereiken. De campagnes zijn creatief waardoor jij extra opvalt. Bij de strategie houden we altijd de doelstellingen, KPI’s en planning scherp in de gaten. Het totale budget wordt strategisch verdeeld over de campagnes die worden gedraaid op de verschillende kanalen. De strategie is volledig op maat gemaakt om jouw doelstellingen te behalen.

marketing aanpak uitleg

Online marketing strategie uitbesteden

Wil jij een online marketing strategie laten maken? Wij zijn Google Partner. Onze SEA- en SEO-specialisten zijn Google Ads Certified en Google Analytics Certified. Dit betekent dat zij alle kennis en kunde in huis hebben om in de verschillende fases van de marketing funnel de juiste kanalen in te zetten voor de juiste doelgroep met de juiste content. Dit alles om je doelstellingen te behalen.

  • Strategie volledig op maat: de SEA-strategie is volledig op maat gemaakt.
  • Strategie op basis van alle online marketingkanalen: onze SEA-specialisten weten de juiste kanalen in te zetten, unieke campagnes te draaien en een juiste budgetverdeling te realiseren om jouw merk te promoten.
  • Behalen van de doelstellingen: bij het opstellen van de strategie zijn de doelstellingen, KPI’s en planning de belangrijkste pijlers. De strategie is zo opgesteld dat door te adverteren jouw doelstellingen behaald worden.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Display Advertising.

Recente projecten

Cases.

Hieronder vind je een greep van de opdrachten die wij voor klanten hebben uitgevoerd. Wat begonnen is met mooie opdrachten is uitgelopen tot duurzame klantrelaties. Dat is iets waar wij naar streven en heel trots op zijn!

Bekijk alle cases Interesse

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Anbergen motoren.

700% stijging in online maandomzet gerealiseerd in 2021 t.o.v. 2020.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Grachtenatelier.

Online groei tot een van de meest vooraanstaande culinaire en creatieve workshopspecialisten van Nederland.

Matrasconcurrent.

Ongekende groei in de afgelopen 3 jaar op het gebied van SEO, SEA en Webdesign.

Floormade.

Volledig uitgedachte online marketing strategie voor een B2B groothandel.

Vastgoedsanitair.

Webshop realisatie waarbij online groei centraal staat.

Jeha de meubelconcurrent.

Transformatie binnen 2 jaar van een beginnende webshop tot een gerespecteerde meubelshop in een branche met een moordende concurrentie.