Wat bieden wij

Wij schrijven een SEA-strategie volledig op maat voor jouw bedrijf. Je doelstellingen, KPI’s en planning staan hierin centraal. Door het inzetten van de juiste kanalen met goede campagnes en voldoende budget halen wij jouw doelstellingen. Een sterke online SEA-strategie is onmisbaar. Zo bepalen we de juiste richting naar online groei.

De voordelen

Wat is een SEA-strategie?

Een SEA-strategie is een plan dat aan de basis ligt van alle SEA-activiteiten van je merk. Het is een stappenplan dat gedetailleerd beschrijft hoe je m.b.v. online adverteren je doelen behaald. Voor de strategie geldt: hoe gedetailleerder, hoe beter! De strategie vertelt je welke kanalen er wanneer ingezet gaan worden, welke budgetten hier voor nodig zijn, welke doelgroep je wilt aanspreken en de kernboodschap van je campagnes. De strategie is volledig op maat.

SEA-strategie door RAM Online Marketing

In een gesprek brengen wij in kaart wat wij al weten, welke data we gebruiken en waar we naartoe willen. De strategie bevat een cocktail van kanalen die wij gaan inzetten om jouw doel te bereiken. De campagnes zijn creatief waardoor jij extra opvalt. Bij de strategie houden we altijd de doelstellingen, KPI’s en planning scherp in de gaten. Het totale budget wordt strategisch verdeeld over de campagnes die worden gedraaid op de verschillende kanalen. De strategie is volledig op maat gemaakt om jouw doelstellingen te behalen.

Online marketing strategie uitbesteden?

Wil jij een online marketing strategie laten maken? Wij zijn Google Partner. Onze SEA- en SEO-specialisten zijn Google Ads Certified en Google Analytics Certified. Dit betekent dat zij alle kennis en kunde in huis hebben om in de verschillende fases van de marketing funnel de juiste kanalen in te zetten voor de juiste doelgroep met de juiste content. Dit alles om je doelstellingen te behalen.