SEA-strategie

Doelgericht adverteren met een doordachte SEA-strategie

strategisch overleg

Online strategie

Meer uit je marketing halen? Misschien vind je dit ook interessant.

Lees meer >

Interesse?

Heb je vragen of wil je langskomen
voor een kennismakingsgesprek?

Neem contact met ons op >

Wat bieden wij?

Wij schrijven een SEA-strategie volledig op maat voor jouw bedrijf. Je doelstellingen, KPI’s en planning staan hierin centraal. Door het inzetten van de juiste kanalen met goede campagnes en voldoende budget halen wij jouw doelstellingen. Een sterke online SEA-strategie is onmisbaar. Zo bepalen we de juiste richting naar online groei.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over SEA-strategie

boekwerk over analyse

Wat is een SEA-strategie?

Een SEA-strategie is een plan dat aan de basis ligt van alle SEA-activiteiten van je merk. Het is een stappenplan dat gedetailleerd beschrijft hoe je m.b.v. online adverteren je doelen behaald. Voor de strategie geldt: hoe gedetailleerder, hoe beter! De strategie verteld je welke kanalen er wanneer ingezet gaan worden, welke budgetten hier voor nodig zijn, welke doelgroep je wilt aanspreken en de kernboodschap van je campagnes. De strategie is volledig op maat.

SEA-strategie door RAM Online Marketing

In een gesprek brengen wij in kaart wat wij al weten, welke data we gebruiken en waar we naartoe willen. De strategie bevat een cocktail van kanalen die wij gaan inzetten om jouw doel te bereiken. De campagnes zijn creatief waardoor jij extra opvalt. Bij de strategie houden we altijd de doelstellingen, KPI’s en planning scherp in de gaten. Het totale budget wordt strategisch verdeeld over de campagnes die worden gedraaid op de verschillende kanalen. De strategie is volledig op maat gemaakt om jouw doelstellingen te behalen.

marketing aanpak uitleg

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Online marketing strategie uitbesteden

Wil jijeen online marketing strategie laten maken? Wij zijn Google Partner. Onze SEA- en SEO-specialisten zijn Google Ads Certified en Google Analytics Certified. Dit betekent dat zij alle kennis en kunde in huis hebben om in de verschillende fases van de marketing funnel de juiste kanalen in te zetten voor de juiste doelgroep met de juiste content. Dit alles om je doelstellingen te behalen.

  • Strategie volledig op maat: de SEA-strategie is volledig op maat gemaakt.
  • Strategie op basis van alle online marketingkanalen: onze SEA-specialisten weten de juiste kanalen in te zetten, unieke campagnes te draaien en een juiste budgetverdeling te realiseren om jouw merk te promoten.
  • Behalen van de doelstellingen: bij het opstellen van de strategie zijn de doelstellingen, KPI’s en planning de belangrijkste pijlers. De strategie is zo opgesteld dat door te adverteren jouw doelstellingen behaald worden.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van Display Advertising

Online marketing strategie

Door het uitzetten van een duidelijke koers en het tussentijds bijsturen op basis van analyse kom je tot resultaten. Dit doe je door middel van een online marketing strategie die sturing geeft aan alle online processen op het gebied van SEO, SEA, Advertising en Webdevelopment.

Lees meer >

SEO-strategie

Een SEO-strategie is de belangrijkste stap van het SEO-traject naar een goede vindbaarheid voor jouw website. Bij het ontwikkelen en uitvoeren van een goede SEO-strategie draait het om verschillende facetten. Door hier rekening mee te houden word jij goed zichtbaar voor je doelgroep.

Lees meer >

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact