Wat bieden wij

Wij realiseren een webshop die aansluit op je doelgroep en jouw huisstijl. De perfecte mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat jouw webshop succesvol wordt. We realiseren nieuwe bezoekers die ook daadwerkelijk iets bij jou bestellen. Jouw webshop is klaar voor steeds toenemende online shoppubliek.

De voordelen

Doel van de webshop

Bij webshops is het doel vaak al duidelijk: zoveel mogelijk conversies behalen. Om dat te realiseren ontwikkelen wij een webshop die aansluit op de boodschap en uitstraling van jouw bedrijf. Jouw wensen en eisen zijn hierbij leidend. Samen met de projectleider, designer, ontwikkelaar en SEO-specialist kijken we naar het aanbod dat er nu is en onderzoeken we waar de kansen liggen voor jouw webshop. Op basis van deze bevindingen werken we een concept uit voor de nieuwe webshop.

Werkwijze

  1. Doelstelling in kaart brengen + SEO-onderzoek
  2. Doelgroepanalyse
  3. Concurrentiepositie-analyse
  4. Het design
  5. Bouw van de webshop
  6. Livegang

Webshop laten maken?

Zou jij door ons een webshop willen laten bouwen? Onze webdesigners weten met hun jarenlange ervaring wat nodig is om een sterke converterende webshop neer te zetten. De juiste mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat je doelstellingen behaald worden.