Webshop

Online verkopen is onze specialiteit. Met een converterende, goed werkende e-commerce webshop ben jij goed voorbereid om online te verkopen.Ben jij op zoek naar een webshop die verkoopt? Neem dan contact met ons op en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ik wil graag een webshop
webdevelopers aan het werk

Wat bieden wij?

Wij realiseren een webshop die aansluit op je doelgroep en jouw huisstijl. De perfecte mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat jouw webshop succesvol wordt. We realiseren nieuwe bezoekers die ook daadwerkelijk iets bij jou bestellen. Jouw webshop is klaar voor steeds toenemende online shoppubliek.

Succesformule webshops

Maak gebruik van onze kennis

Alles over webshops

allard en tristan bezig met webdesign

Doel van de webshop

Bij webshops is het doel vaak al duidelijk: zoveel mogelijk conversies behalen. Om dat te realiseren ontwikkelen wij een webshop die aansluit op de boodschap en uitstraling van jouw bedrijf. Jouw wensen en eisen zijn hierbij leidend. Samen met de projectleider, designer, ontwikkelaar en SEO-specialist kijken we naar het aanbod dat er nu is en onderzoeken we waar de kansen liggen voor jouw webshop. Op basis van deze bevindingen werken we een concept uit voor de nieuwe webshop.

Werkwijze

  1. Doelstelling in kaart brengen + SEO-onderzoek
  2. Doelgroepanalyse
  3. Concurrentiepositie-analyse
  4. Het design
  5. Bouw van de webshop
  6. Livegang
laptop met webshop voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Webshop laten maken?

Zou jij door ons een webshop willen laten bouwen? Onze webdesigners weten met hun jarenlange ervaring wat nodig is om een sterke converterende webshop neer te zetten. De juiste mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat je doelstellingen behaald worden.

  • Aansluitend op je doelgroep en branche: onze webdesigners realiseren webshops die uitstralen waar jij voor staat, je doelgroep weet te raken en perfect aansluiten op jouw branche.
  • Visueel aansturend op conversies: het design bevat visuele elementen die maximaal aansturen op het ondernemen van actie. Call-to-actions (CTA’s), afbeeldingen, upsells en cross-sells zullen het aantal conversies een boost geven.
  • Gebruiksvriendelijk: je webshop en pagina’s zijn overzichtelijk en goed navigeerbaar. De boodschap wordt duidelijk gecommuniceerd en USP’s staan op de juiste plekken.
  • Responsive: De webshop is op elk apparaat (desktop, mobiel, tablet) gebruiksvriendelijk. Responsive betekent dat jouw webshop er niet alleen perfect uitziet maar ook goed werkt op de verschillende devices.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van webdevelopment

Lees meer

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?