Webshop

Een e-commerce website die klaar is voor het toenemende online shoppubliek

webdevelopers aan het werk

E-commerce

Wil je een webshop laten maken? Misschien vind je dit ook interessant.

Google Shopping >

Interesse?

Heb je vragen of wil je langskomen
voor een kennismakingsgesprek?

Neem contact met ons op >

Wat bieden wij?

Wij realiseren een webshop die aansluit op je doelgroep en jouw huisstijl. De perfecte mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat jouw webshop succesvol wordt. We realiseren nieuwe bezoekers die ook daadwerkelijk iets bij jou bestellen. Jouw webshop is klaar voor steeds toenemende online shoppubliek.

Succesformule webshops

Maak gebruik van onze kennis

Alles over webshops

allard en tristan bezig met webdesign

Doel van de webshop

Bij webshops is het doel vaak al duidelijk: zoveel mogelijk conversies behalen. Om dat te realiseren ontwikkelen wij een webshop die aansluit op de boodschap en uitstraling van jouw bedrijf. Jouw wensen en eisen zijn hierbij leidend. Samen met de projectleider, designer, ontwikkelaar en SEO-specialist kijken we naar het aanbod dat er nu is en onderzoeken we waar de kansen liggen voor jouw webshop. Op basis van deze bevindingen werken we een concept uit voor de nieuwe webshop.

Werkwijze

  1. Doelstelling in kaart brengen + SEO-onderzoek
  2. Doelgroepanalyse
  3. Concurrentiepositie-analyse
  4. Het design
  5. Bouw van de webshop
  6. Livegang
laptop met webshop voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

Webshop laten maken?

Zou jij door ons een webshop willen laten bouwen? Onze webdesigners weten met hun jarenlange ervaring wat nodig is om een sterke converterende webshop neer te zetten. De juiste mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat je doelstellingen behaald worden.

  • Aansluitend op je doelgroep en branche: onze webdesigners realiseren webshops die uitstralen waar jij voor staat, je doelgroep weet te raken en perfect aansluiten op jouw branche.
  • Visueel aansturend op conversies: het design bevat visuele elementen die maximaal aansturen op het ondernemen van actie. Call-to-actions (CTA’s), afbeeldingen, upsells en cross-sells zullen het aantal conversies een boost geven.
  • Gebruiksvriendelijk: je webshop en pagina’s zijn overzichtelijk en goed navigeerbaar. De boodschap wordt duidelijk gecommuniceerd en USP’s staan op de juiste plekken.
  • Responsive: De webshop is op elk apparaat (desktop, mobiel, tablet) gebruiksvriendelijk. Responsive betekent dat jouw webshop er niet alleen perfect uitziet maar ook goed werkt op de verschillende devices.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van webdevelopment

Webdesign

Een in het oog springen webdesign is wat onze designers weten te realiseren. Een design dat perfect aansluit op jouw doelgroep en branche. Het sterke design raakt alle vlakken en zorgt ervoor dat jouw doelstellingen behaald worden.

Lees meer >

Websites

De mooiste en best werkende websites komen tot stand door de perfecte mix tussen design, techniek en marketing. De websites sluiten volledig aan bij je doelgroep en branche en weten marketingdoeleinden te realiseren.

Lees meer >

WordPress-websites

Onze WordPress-websites zijn volledig afgestemd op het behalen van jouw doelstellingen. De mogelijkheden zijn ongekend. We kunnen tot in detail zelf het volledige design, de inhoud en de functionaliteit bepalen.

Lees meer >

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact