Doelgerichte websites

De ultieme mix tussen techniek, design en marketing

webdevelopers aan het werk

Wat bieden wij?

Wij vertalen jouw doelstellingen naar een website. Een website waar techniek, design en marketing perfect samenkomen. De website sluit volledig aan bij jouw huisstijl en draagt jouw boodschap uit naar je doelgroep. Met een catchy design en aansprekende content zullen jouw marketingdoelstellingen behaald worden.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over websites

allard en tristan bezig met webdesign

Doel van een website

Het begint allemaal met het doel van de website. Zonder duidelijk doel, geen goedwerkende website. Het doel bepaalt namelijk de gehele strategie achter de website. Wij gaan daarom eerst met je in gesprek om de verwachtingen en wensen in kaart te brengen. Zo weten wij precies waar jij heen wilt met je website. Dit is dan ook meteen de rode draad gedurende het hele proces, van concept tot oplevering van de website. Wij vertalen jouw doel naar een website op maat die je helpt deze doelstellingen te behalen.

  1. Doelstelling in kaart brengen + SEO-onderzoek

  Wij beginnen altijd met het in kaart brengen van het doel van de website. Zodra de doelstelling helder is gaan onze SEO-specialisten verder met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Aan de hand hiervan wordt er bepaald op welke content de website is gebaseerd. Er wordt een voorstel voor de structuur van de website geschreven die er op gericht is om zo goed mogelijk vindbaar te worden en het juiste verkeer naar de website te krijgen.

  SEO onderzoek voorbeeld
  lichtblauwe lijn
  Webdesign voorbeeld op laptop

  2. Het design

  Vervolgens wordt er een grafisch concept gemaakt van de website in de vorm van eendesign. Hierin wordt alles meegenomen: van een goede navigeerbaarheid en gebruiksvriendelijkheid tot het toepassen van jouw huisstijl. Alles wordt meegenomen in het design.

  3. Bouw van de website

  Zodra het design is goedgekeurd gaan we over tot de bouw van de website. Wij maken zelf uitsluitend WordPress-websites. De mogelijkheden met dit Content Management Systeem (CMS) zijn namelijk ongekend. Met de juiste plugins weten wij je website te voorzien van alle functionaliteiten en gebruiksgemakken die het nodig heeft. Daarnaast leent WordPress zicht perfect voor indicatie (SEO) in Google. Je bent nadrukkelijk betrokken bij de bouw van de website. Wij houden de lijntjes namelijk graag kort met persoonlijke betrokkenheid.

  lichtblauwe lijn

  4. Livegang

  Wanneer de website helemaal klaar is kunnen we ‘live’. Dit is natuurlijk hét mooie moment! Na de livegang gaan onze SEO-specialisten aan de gang om te kijken hoe zij nog meer verkeer naar je website kunnen krijgen. Onze SEA-specialisten kijken op hun beurt waar er nog kansen liggen en welke kanalen er eventueel ingezet kunnen worden om jouw producten/diensten nog beter vindbaar te krijgen voor jouw doelgroep.

  Offerte aanvragen?

  Een in het oog springend design dat zijn doel treft. Moet je design informeren, aandacht trekken, entertainen of juist het aantal conversies verhogen? Wij realiseren het!

  Wil je een website laten bouwen die volledig aansluit op je wensen? Neem dan snel contact met ons op. Ons team staat altijd voor je klaar!

  Vrijblijvende offerte aanvragen
  team van ram online marketing

  Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

  Website laten maken?

  Zou jij door ons een website willen laten bouwen? Onze webdesigners weten met hun jarenlange ervaring wat nodig is om een sterke website neer te zetten. De juiste mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat je doelstellingen behaald worden.

  • Aansluitend op je doelgroep en branche: onze webdesigners realiseren websites die jouw visitekaartje zijn. Je website straalt uit waar jij voor staat, weet je doelgroep te raken en sluit perfect aan op jouw branche.
  • Aantrekkelijk design: je website krijgt een design passend bij jouw huisstijl en die jouw doelgroep aanspreekt en hen aanzet tot het ondernemen van actie.
  • Gebruiksvriendelijk: je website en pagina’s zijn overzichtelijk en goed navigeerbaar. De boodschap wordt duidelijk gecommuniceerd en USP’s staan op de juiste plekken. De nodige CTA’s zetten bezoekers aan tot het ondernemen van actie (contact opnemen, offerteformulier invullen).
  • Responsive: dewebsite is op elk apparaat (desktop, mobiel, tablet) gebruiksvriendelijk. Responsive betekent dat jouw website er niet alleen perfect uitziet maar ook goed werkt op de verschillende devices.
  wigchers logo

  Soortgelijke diensten

  De onderdelen van webdevelopment

  Heb je een vraag?
  Neem contact op!

  ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
  natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact