Wat bieden wij

Wij vertalen jouw doelstellingen naar een website. Een website waar techniek, design en marketing perfect samenkomen. De website sluit volledig aan bij jouw huisstijl en draagt jouw boodschap uit naar je doelgroep. Met een catchy design en aansprekende content zullen jouw marketingdoelstellingen behaald worden.

De voordelen

Doel van een website

Het begint allemaal met het doel van de website. Zonder duidelijk doel, geen goedwerkende website. Het doel bepaalt namelijk de gehele strategie achter de website. Wij gaan daarom eerst met je in gesprek om de verwachtingen en wensen in kaart te brengen. Zo weten wij precies waar jij heen wilt met je website. Dit is dan ook meteen de rode draad gedurende het hele proces, van concept tot oplevering van de website. Wij vertalen jouw doel naar een website op maat die je helpt deze doelstellingen te behalen.

1. Doelstelling in kaart brengen + SEO-onderzoek

Wij beginnen altijd met het in kaart brengen van het doel van de website. Zodra de doelstelling helder is gaan onze SEO-specialisten verder met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Aan de hand hiervan wordt er bepaald op welke content de website is gebaseerd. Er wordt een voorstel voor de structuur van de website geschreven die er op gericht is om zo goed mogelijk vindbaar te worden en het juiste verkeer naar de website te krijgen.

2. Het design

Vervolgens wordt er een grafisch concept gemaakt van de website in de vorm van eendesign. Hierin wordt alles meegenomen: van een goede navigeerbaarheid en gebruiksvriendelijkheid tot het toepassen van jouw huisstijl. Alles wordt meegenomen in het design.

3. Bouw van de website

Zodra het design is goedgekeurd gaan we over tot de bouw van de website. Wij maken zelf uitsluitend WordPress-websites. De mogelijkheden met dit Content Management Systeem (CMS) zijn namelijk ongekend. Met de juiste plugins weten wij je website te voorzien van alle functionaliteiten en gebruiksgemakken die het nodig heeft. Daarnaast leent WordPress zicht perfect voor indicatie (SEO) in Google. Je bent nadrukkelijk betrokken bij de bouw van de website. Wij houden de lijntjes namelijk graag kort met persoonlijke betrokkenheid.

4. Livegang

Wanneer de website helemaal klaar is kunnen we ‘live’. Dit is natuurlijk hét mooie moment! Na de livegang gaan onze SEO-specialisten aan de gang om te kijken hoe zij nog meer verkeer naar je website kunnen krijgen. Onze SEA-specialisten kijken op hun beurt waar er nog kansen liggen en welke kanalen er eventueel ingezet kunnen worden om jouw producten/diensten nog beter vindbaar te krijgen voor jouw doelgroep.

Website laten maken?

Zou jij door ons een website willen laten bouwen? Onze webdesigners weten met hun jarenlange ervaring wat nodig is om een sterke website neer te zetten. De juiste mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat je doelstellingen behaald worden.