Doelgerichte websites

De ultieme mix tussen techniek, design en marketing

webdevelopers aan het werk

Webdevelopment

Wil je een website laten maken? Misschien vind je dit ook interessant.

Online marketing strategie >

Interesse?

Heb je vragen of wil je langskomen
voor een kennismakingsgesprek?

Neem contact met ons op >

Wat bieden wij?

Wij vertalen jouw doelstellingen naar een website. Een website waar techniek, design en marketing perfect samenkomen. De website sluit volledig aan bij jouw huisstijl en draagt jouw boodschap uit naar je doelgroep. Met een catchy design en aansprekende content zullen jouw marketingdoelstellingen behaald worden.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over websites

allard en tristan bezig met webdesign

Doel van een website

Het begint allemaal met het doel van de website. Zonder duidelijk doel, geen goedwerkende website. Het doel bepaalt namelijk de gehele strategie achter de website. Wij gaan daarom eerst met je in gesprek om de verwachtingen en wensen in kaart te brengen. Zo weten wij precies waar jij heen wilt met je website. Dit is dan ook meteen de rode draad gedurende het hele proces, van concept tot oplevering van de website. Wij vertalen jouw doel naar een website op maat die je helpt deze doelstellingen te behalen.

  Webdevelopment fases

  1. Doelstelling in kaart brengen + SEO-onderzoek
  2. Het design
  3. Bouw van de website
  4. Livegang
  5. Online marketing!
  laptop met webdesign voorbeeld

  Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

  Website laten maken?

  Zou jij door ons een website willen laten bouwen? Onze webdesigners weten met hun jarenlange ervaring wat nodig is om een sterke website neer te zetten. De juiste mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat je doelstellingen behaald worden.

  • Aansluitend op je doelgroep en branche: onze webdesigners realiseren websites die jouw visitekaartje zijn. Je website straalt uit waar jij voor staat, weet je doelgroep te raken en sluit perfect aan op jouw branche.
  • Aantrekkelijk design: je website krijgt een design passend bij jouw huisstijl en die jouw doelgroep aanspreekt en hen aanzet tot het ondernemen van actie.
  • Gebruiksvriendelijk: je website en pagina’s zijn overzichtelijk en goed navigeerbaar. De boodschap wordt duidelijk gecommuniceerd en USP’s staan op de juiste plekken. De nodige CTA’s zetten bezoekers aan tot het ondernemen van actie (contact opnemen, offerteformulier invullen).
  • Responsive: dewebsite is op elk apparaat (desktop, mobiel, tablet) gebruiksvriendelijk. Responsive betekent dat jouw website er niet alleen perfect uitziet maar ook goed werkt op de verschillende devices.

  Soortgelijke diensten

  De onderdelen van webdevelopment

  Webdesign

  Een in het oog springen webdesign is wat onze designers weten te realiseren. Een design dat perfect aansluit op jouw doelgroep en branche. Het sterke design raakt alle vlakken en zorgt ervoor dat jouw doelstellingen behaald worden.

  Lees meer >

  WordPress-websites

  Onze WordPress-websites zijn volledig afgestemd op het behalen van jouw doelstellingen. De mogelijkheden zijn ongekend. We kunnen tot in detail zelf het volledige design, de inhoud en de functionaliteit bepalen.

  Lees meer >

  Webshops

  Een webshop die jou onderscheid van de steeds toenemende concurrentie. Wij gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je nieuwe bezoekers op je webshop komen die ook daadwerkelijk bij jou gaan bestellen.

  Lees meer >

  Heb je een vraag?
  Neem contact op!

  ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
  natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact