Wat bieden wij

Wij realiseren een WordPress-website die tot in detail aansluit op jouw wensen en eisen. Het design, de inhoud en de functionaliteit sluiten precies aan op jouw vraag en dat waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Jouw website is volledig op maat gemaakt en altijd veilig en versleuteld met een SSL-certificaat.

De voordelen

Ongekende mogelijkheden

Hét grote voordeel van WordPress-websites is de modulaire opbouw. Het grote aanbod aan gratis en betaalde plug-ins maakt bijna alles mogelijk. Technische integraties en speciale koppelingen voor betaalopties, reserveringsformulieren of productfiltering zijn allemaal mogelijk. Het WordPress CMS is erg flexibel en zeer geschikt voor bijna elke website en webshop. Je kunt tot in detail zelf het volledige design, de inhoud en de functionaliteit bepalen. Het is zelfs zo gebruiksvriendelijk dat je er ook zelf mee aan de slag kunt.

www.wordpress.org

Veiligheid, service en support, ook na oplevering

Je WordPress-website is standaard beveiligd met een SSL-certificaat. De aanwezigheid van het certificaat is herkenbaar aan het feit dat je URL begint met: https://. Dit zorgt ervoor dat al je dataverkeer versleuteld en veilig is. Indien je een Service Level Agreement (SLA) bij ons afneemt zorgen we ervoor dat je na oplevering geen omkijken meer hebt naar je website. Technische updates aan je website worden automatisch uitgevoerd door onze WordPress-specialisten. Voor service en support kun je altijd terecht bij ons team, ook na de oplevering.

WordPress-website laten maken?

Zou jij door ons een WordPress-website willen laten bouwen? Onze webdesigners weten met hun jarenlange ervaring wat nodig is om een sterke website neer te zetten. Met de juiste technische integraties weten zij de website te bouwen die voldoet aan jouw wensen en eisen. De juiste mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat je doelstellingen behaald worden.