WordPress ontwikkeling

Snel, professioneel en toepasbaar voor elke website en webshop

webdevelopers aan het werk

Webdevelopment

Wil je een website laten maken? Misschien vind je dit ook interessant.

Webdesign >

Interesse?

Heb je vragen of wil je langskomen
voor een kennismakingsgesprek?

Neem contact met ons op >

Wat bieden wij?

Wij realiseren een WordPress-website die tot in detail aansluit op jouw wensen en eisen. Het design, de inhoud en de functionaliteit sluiten precies aan op jouw vraag en dat waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Jouw website is volledig op maat gemaakt en altijd veilig en versleuteld met een SSL-certificaat.

De voordelen

Maak gebruik van onze kennis

Alles over WordPress-websites

allard en tristan bezig met webdesign

Ongekende mogelijkheden

Hét grote voordeel van WordPress-websites is de modulaire opbouw. Het grote aanbod aan gratis en betaalde plug-ins maakt bijna alles mogelijk. Technische integraties en speciale koppelingen voor betaalopties, reserveringsformulieren of productfiltering zijn allemaal mogelijk. Het WordPress CMS is erg flexibel en zeer geschikt voor bijna elke website en webshop. Je kunt tot in detail zelf het volledige design, de inhoud en de functionaliteit bepalen. Het is zelfs zo gebruiksvriendelijk dat je er ook zelf mee aan de slag kunt.

www.wordpress.org

Veiligheid, service en support, ook na oplevering

Je WordPress-website is standaard beveiligd met een SSL-certificaat. De aanwezigheid van het certificaat is herkenbaar aan het feit dat je URL begint met: https://. Dit zorgt ervoor dat al je dataverkeer versleuteld en veilig is. Indien je een Service Level Agreement (SLA) bij ons afneemt zorgen we ervoor dat je na oplevering geen omkijken meer hebt naar je website. Technische updates aan je website worden automatisch uitgevoerd door onze WordPress-specialisten. Voor service en support kun je altijd terecht bij ons team, ook na de oplevering.

laptop met wordpress voorbeeld

Bij ons ben je verzekerd van een nauwe samenwerking. Wij zijn jong, vlug en dynamisch en kunnen daardoor altijd snel schakelen op nieuwe vraagstukken of wensen.

WordPress-website laten maken?

Zou jij door ons een WordPress-website willen laten bouwen? Onze webdesigners weten met hun jarenlange ervaring wat nodig is om een sterke website neer te zetten. Met de juiste technische integraties weten zij de website te bouwen die voldoet aan jouw wensen en eisen. De juiste mix van techniek, design en marketing zorgt ervoor dat je doelstellingen behaald worden.

  • Aansluitend op je doelgroep en branche: onze designers realiseren webdesigns die jouw doelgroep raakt en perfect aansluit op jouw branche
  • Juiste technische integratie: door de juiste plug-ins en koppelingen te integreren staat er een technisch en gebruiksvriendelijk perfecte website.
  • Gebruiksvriendelijk: je website en pagina’s zijn overzichtelijk en goed navigeerbaar. De boodschap wordt duidelijk gecommuniceerd en USP’s staan op de juiste plekken.
  • Responsive: de website is op elk apparaat (desktop, mobiel, tablet) gebruiksvriendelijk. Responsive betekent dat jouw website er niet alleen perfect uitziet maar ook goed werkt op de verschillende devices.

Soortgelijke diensten

De onderdelen van webdevelopment

Webdesign

Een in het oog springen webdesign is wat onze designers weten te realiseren. Een design dat perfect aansluit op jouw doelgroep en branche. Het sterke design raakt alle vlakken en zorgt ervoor dat jouw doelstellingen behaald worden.

Lees meer >

Websites

De mooiste en best werkende websites komen tot stand door de perfecte mix tussen design, techniek en marketing. De websites sluiten volledig aan bij je doelgroep en branche en weten marketingdoeleinden te realiseren.

Lees meer >

Webshops

Een webshop die jou onderscheid van de steeds toenemende concurrentie. Wij gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je nieuwe bezoekers op je webshop komen die ook daadwerkelijk bij jou gaan bestellen.

Lees meer >

Heb je een vraag?
Neem contact op!

ik wil beter gevonden worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
natuurlijk kunnen wij je helpen. Heb je tijd voor een afspraak, we houden van persoonlijk contact