Gietvloeren en coatings

Het aantal bestellingen die via de webshop van MultiQuartz, handelaar in vloerproducten, werden geplaatst liet te wensen over. Daarom schakelde MultiQuartz ons in. We concludeerden dat er nog een aantal mooie kansen voor het grijpen lagen en gingen aan de slag met het design van de webshop. In combinatie met zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat de bestellingen nu binnenstromen.

Over MultiQuartz

Op zoek naar een gietvloer of coating voor je woning, garage of bedrijfspand? Dan moet je bij MultiQuartz zijn. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om de vloer aan te brengen en te onderhouden.

De uitdaging

MultiQuartz had al een webshop waarin je hun producten online kon bestellen. Toch bleven de online bestellingen achter. Hoe kon dat? We gingen op onderzoek uit en al gauw kwamen we erachter dat er een aantal mooie kansen lagen om mee aan de slag te gaan. We schreven al onze bevindingen op voor MultiQuartz en vormden hiermee een Online Marketing Strategie.

Strategische keuzes

Het eerste onderdeel van onze Online Marketing Strategie voor MultiQuartz was een nieuw design maken voor de webshop die beter aansluit op de doelgroep.

Bekijk de nieuwe website

Onze specialismes

Lees meer over de specialismes die we voor MultiQuartz inzetten:

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we die moeten zoeken. We helpen je graag alle kansen te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?