Één dag per jaar wordt ons kantoor hermetisch afgesloten en trekt team RAM erop uit om zich te meten aan andere dingen dan online marketing tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje. Als je het Johan vraagt, is dit de enige dag die écht telt (????). De personeelsvereniging had de dag dan ook strak gepland met een hersenkrakende escaperoom, wervelende padel-sessie, sensationeel karttoernooi en een afsluitend diner.

Om 11:00 werd de dag afgetrapt met een escaperoom. Twee teams werden opgesloten in twee verschillende kamers en hadden een uur om eruit te komen. Met de kennis dat maar 20% van alle deelnemers het lukte om uit deze kamers te ontsnappen, was de strijd aan. ⚔️ De spanning was voelbaar en breinen kraakten als nooit tevoren. Team Tempel won uiteindelijk met nog geen minuut verschil van team Prison Break en zo werd het kaf van het koren gescheiden. De vraag of het verlies van team Prison Break het gevolg was van een niet nader te noemen individu dat een kwartier lang een code ondersteboven probeerde in te voeren, laten wij voor nu in het midden. Beide groepen lukte het om binnen een uur te ontsnappen en de moraal van de dag was gezet. ????

Waar eerst de hersenen van team RAM werden uitgedaagd, volgde hierna een fysieke beproeving tijdens een padel-clinic bij Peakz. ???? Nadat de gelederen weer waren aangesterkt met een heerlijke lunch, trok team RAM ten strijde met een racket. Hier moesten de praatjes van mensen die ooit al wel getennist, gehonkbald of gepadeld hadden worden waargemaakt. Vele ballen, ego’s en Marieke’s linkerbeen sneuvelden tijdens deze activiteit. ????

Uiteindelijk moest er nog een laatste strijd worden gestreden. Niet de telefoon op kantoor maar de alarmlampen op de kartbaan stonden deze dag roodgloeiend omdat Maarten alle moeite had om de rem te vinden op zijn kart en menigmaal uit benauwende situaties moest worden gered door het personeel van de kartbaan. ???? De strijd om de eerste plaats ging na 1 oefenronde en 2 kwalificaties tussen Lútsen en Johan, met Lútsen op de eerste startpositie bij de finale. Na een ongelofelijke crash van Lútsen die hem ruim 20 seconden kostte – en waarna zelfs Rosemarijn hem had ingehaald – moest hij helaas de gouden medaille afgeven aan Johan. ???? Toen we Lútsen om commentaar vroegen, kwam er alleen uit dat “Johan dan wel de beste was, maar zeker niet de snelste”. Het gerucht gaat dat Lútsen afgelopen weekend alweer op de kartbaan stond om te oefenen voor volgend jaar.

Om de dag af te sluiten, eindigde team RAM bij ‘Donna’s social club’ waar de cocktails niet aan te slepen waren en er heerlijk gegeten werd. ???? Johan haalde zo’n 10 keer zijn medaille boven tafel, Marieke had een extra stoel nodig voor haar been en Lútsen was voor de verandering erg stil maar al met al, een zeer geslaagde dag. Dat iedereen de ochtend erna thuis werkte, nemen we maar voor lief. ????

Credits naar de personeelsvereniging en op naar de volgende!

Rosemarijn dom

SEA & Social Media Marketeer

Neem contact op

Rosemarijn dom

SEA & social media Marketeer

Wat je groeidoelen ook zijn, Rosemarijn verzorgt tactisch uitgedachte marketingstrategieën en campagnes met echte resultaten. Ze weet jouw doelgroep te raken in zoekmachines of op social media, een echte matchmaker.

Neem contact op

Ontdek meer over ons

Nog meer nieuws

Krijg nu tot €2500 vergoed op online marketing

De Gemeente Groningen heeft tijdelijk subsidies beschikbaar gesteld waardoor jij nu tot wel €2500 vergoed...

Dagverslag bedrijfsuitje van het jaar 2023

Één dag per jaar wordt ons kantoor hermetisch afgesloten en trekt team RAM erop uit...

Toernooiverslag RAM Online Marketing

De avonden van dinsdag tot en met vrijdag, 27-30 december, stonden volledig in het teken...

Hoofdsponsor zaalvoetbal gala

Bedrijvenvoetbal Bedum organiseert dit fantastische zaalvoetbaltoernooi, waarin verschillende bedrijventeams uit de regio

Ram haalt Google Support in huis!

Om de lijnen tussen Ram Online Marketing en Google nóg korter te maken, namen we...

RAM Online Marketing is verhuisd!

Na vier jaar met veel plezier in The Rock aan de Atoomweg 6b gewerkt te...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *