Eindelijk was het dan zover,

De avonden van dinsdag tot en met vrijdag, 27-30 december, stonden volledig in het teken van het RAM Online Marketing Zaalvoetbalgala. Het prachtige sportcentrum van Bedum “De Beemden” stond decor voor het prestigieuze jaarlijkse zaalvoetbalfestijn. Onder een prachtige ambiance met volgepakte tribunes, werd er op 27 december dan eindelijk afgetrapt voor de eerste wedstrijd van het toernooi. En ook team RAM moest er deze avond aan geloven. Samen met vier andere bedrijven werd er volop gestreden voor een plek in de finales die plaatsvonden op vrijdag 30 december.

Als hoofdsponsor van het zaalvoetbalgala waren de verwachtingen hoog gespannen. De prachtige video die in samenwerking met @bevana is gemaakt, zorgde er zelfs voor dat er een enclave van 3 sterspelers van Zeerobben 1 de overtocht maakten uit Friesland om deel uit maken van dit sterren ensemble. Want ja, gedurende deze avonden zou voetbalhistorie geschreven worden. Die bokaal moest koste wat kost een prominente plek krijgen in ons kantoor aan de Aarhusweg 2-10 in Groningen.

Doktersbezoek van de keeper

De prijs voor de mooiste outfitjes was al binnen. Voordat we überhaupt de zaal inliepen stonden we al met 1-0 voor, dat is lekker! De veters waren gestrikt en Patrick, één van onze sterspelers van Zeerobben 1, mocht de bal voor het eerst laten rollen. Waar het eerst nog even aftasten was, bleken we elkaar redelijk goed te vinden en werd al snel duidelijk dat de eerste wedstrijd er direct eentje was om je vingers bij af te likken. De spanning was te snijden. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, totdat we tegen een 1-0 achterstand aankeken. Volledig onterecht natuurlijk! Het was het startsein om vol gas te geven met als resultaat een prachtige gelijkmaker van de schoen van Patrick. De koppies stonden er weer goed op, totdat de bal direct van de aftrap bij onze keeper belandde. 2-1! Wat de overige spelers niet wisten, was dat onze keeper (Allard Reisiger) dezelfde dag nog naar de dokter was geweest vanwege een gat in zijn hand. Hij heeft dit goed weten te verbergen voor zijn teamgenoten, totdat het toernooi daadwerkelijk begon. De eerste wedstrijd werd al strijdend met 2-1 verloren.

Aanval op scherp

Er was nog niks aan de hand, er moesten immers nog 3 wedstrijden gespeeld worden. Gezien de zware omstandigheden vermaande team captain Lutsen ‘Luta’ Smits ons direct om na de wedstrijd aan het zuurstof te gaan. Even bijtanken voor de volgende wedstrijd. Na 40 minuten rust werden de laatste slokken water genomen en mochten we aanvangen voor de tweede wedstrijd. Deze moesten we pakken om nog aanspraak te maken op finales van vrijdag. Waar een ieder bang voor was werd werkelijkheid: of Allard had zijn zorgverzekering niet goed op orde óf de dokter in kwestie had zijn dag niet? Dat bleek uiteindelijk de vraag van de dag. Het vermeende gat in de hand van onze keeper dat gedicht had moeten worden, bleek zeer zeker niet gebeurd te zijn. Enkele ongelukkige momenten van onze goalie zorgen er mede voor dat ook de tweede wedstrijd werd verloren, dit keer met 6-2. Kanttekening moet gemaakt worden, dat ook onze aanvallers niet helemaal op scherp stonden.

Meedoen is belangrijker dan winnen

We kunnen de overige twee wedstrijden nog volledig verslaan, of we kunnen het kort samenvatten dat de verwachtingen niet helemaal waar gemaakt werden en het sterren ensemble uiteindelijk genoegen moesten nemen met 1 punt uit 4 gespeelde wedstrijden, goed voor een 4e pek in de poule. Geen finales op vrijdag 30 december, geen beker, geen eeuwige roem! De droom was over, maar we kijken wel terug op een prachtige avond. Spelers die na 8 jaar weer hun rentree hebben gemaakt (Johan en Gerwin), Allard die weet dat zijn kwaliteit toch iets meer bij webdevelopment ligt dan bij keepen en Lutsen die zijn kwaliteiten als een ware alleskunner weer heeft getoond. Uiteraard willen wij alle teamgenoten bedanken voor een prachtige avond. Patrick, Ane, Quinten en Erik bedankt voor de inzet en alle gezelligheid.

Nu gaan we weer doen waar we wel goed in zijn, online marketing! In november op trainingskamp naar Spanje en dan in 2023 wel die bokaal mee naar huis nemen!

Johan korenberg

SEA Marketeer

Neem contact op

Johan korenberg

SEA Marketeer

Zeg je het maximale uit je SEA-campagne halen, dan zeg je Johan. Met zijn indrukwekkende analytische denkvermogen en kennis van zaken weet hij het hoogste rendement te halen uit elk budget.

Neem contact op

Ontdek meer over ons

Nog meer nieuws

Krijg nu tot €2500 vergoed op online marketing

De Gemeente Groningen heeft tijdelijk subsidies beschikbaar gesteld waardoor jij nu tot wel €2500 vergoed...

Dagverslag bedrijfsuitje van het jaar 2023

Één dag per jaar wordt ons kantoor hermetisch afgesloten en trekt team RAM erop uit...

Toernooiverslag RAM Online Marketing

De avonden van dinsdag tot en met vrijdag, 27-30 december, stonden volledig in het teken...

Hoofdsponsor zaalvoetbal gala

Bedrijvenvoetbal Bedum organiseert dit fantastische zaalvoetbaltoernooi, waarin verschillende bedrijventeams uit de regio

Ram haalt Google Support in huis!

Om de lijnen tussen Ram Online Marketing en Google nóg korter te maken, namen we...

RAM Online Marketing is verhuisd!

Na vier jaar met veel plezier in The Rock aan de Atoomweg 6b gewerkt te...