QSIL

Door het coronavirus is hygiëne extra belangrijk geworden. Hierdoor is er meer vraag naar producten in deze sector, zoals het ontsmettende glas van QSIL, dat onder meer wordt gebruikt in UV-C lampen. Maar hoe zorgen we ervoor dat die vraag beantwoord wordt met de juiste producten? Door Google Ads campagnes in te zetten!

Over QSIL

QSIL is de leidende producent op het gebied van speciaal glas. Dit wordt in Winschoten geproduceerd, maar vervolgens over de hele wereld verkocht. QSIL zorgt er met dit glas onder andere voor dat wereldwijd publieke ruimtes kunnen worden gedesinfecteerd. Het wordt namelijk geplaatst in UV-C-lampen, die met hun uv-stralen oppervlaktes kunnen ontsmetten.

qsil review
QSIL glass glazen pijpen

De uitdaging

Wereldwijd is sinds de corona-uitbraak in 2019, de vraag naar dit soort UV-C glas enorm toegenomen. Het glas van QSIL wordt dan ook in grote delen van de wereld en in veel verschillende fabrieken en ruimtes gebruikt. Hoe zorgen we ervoor dat het aanbod van QSIL deze toenemende vraag bereikt?

Strategische keuzes

QSIL benaderde ons in augustus, met de vraag in hoeverre wij hen hierbij konden helpen. Na een afspraak op locatie besloten we om online marketing voor de producten van QSIL in te zetten. Dat doen we door middel van Google Ads campagnes, die dus ook in grote delen van de wereld te zien zijn.

qsil locatie nederland
laptop voorbeeld analyse groei

Google Ads

Google Ads biedt de mogelijkheid om, via advertenties, gevonden te worden door potentiële klanten. Deze advertenties zijn zichtbaar wanneer deze potentiële klant via een zoekopdracht specifiek zoeken naar producten en diensten die QSIL aanbiedt.

Lees meer over Google Ads

Resultaten

We zijn goed van start gegaan en kijken ernaar uit om ook de komende tijd veel resultaat uit onze samenwerking te halen.

Aan de slag!

Wil jij weten waar voor jouw bedrijf kansen liggen en hoe je deze het best kunt benutten? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden, of laat meteen jouw website gratis door ons analyseren.

Vraag gratis analyse aan
Qsil analyse website