Ontsmettende lampen

Door het coronavirus is hygiëne extra belangrijk geworden. Hierdoor is er meer vraag naar producten in deze sector, zoals de ontsmettende lampen van Qsil. Maar hoe zorgen we ervoor dat die vraag beantwoord wordt met de juiste producten? Door Google Ads campagnes in te zetten!

qsil review

Door de samenwerking met RAM wordt onze website beter gevonden en met name door nieuwe organische gebruikers. RAM denkt met ons mee en is zeer open over de hun werkzaamheden en resultaten.

QSIl / Nederland

De uitdaging

Wereldwijd is sinds de corona-uitbraak in 2019, de vraag naar dit soort UV-C glas enorm toegenomen. Het glas van Qsil wordt dan ook in grote delen van de wereld en in veel verschillende fabrieken en ruimtes gebruikt. Hoe zorgen we ervoor dat het aanbod van Qsil deze toenemende vraag bereikt?

Strategische keuzes

Qsil benaderde ons in augustus, met de vraag in hoeverre wij hen hierbij konden helpen. Na een afspraak op locatie besloten we om online marketing voor de producten van Qsil in te zetten. Dat doen we door middel van Google Ads campagnes, die dus ook in grote delen van de wereld te zien zijn.

Google Ads

Google Ads biedt de mogelijkheid om, via advertenties, gevonden te worden door potentiële klanten. Deze advertenties zijn zichtbaar wanneer deze potentiële klant, via een zoekopdracht in Google, specifiek zoekt naar producten en diensten die Qsil aanbiedt.

Resultaten

We zijn goed van start gegaan en kijken ernaar uit om ook de komende tijd veel resultaat uit onze samenwerking te halen.

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we die moeten zoeken. We helpen je graag alle kansen te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?

Ik wil groeien