Nieuwe website voor interieurspecialist Suver Wonen

Suver Wonen ontwerpt en realiseert de allermooiste interieurs. Daar hoort natuurlijk een passende website bij! Dankzij een voorgaande succesvolle samenwerking met de eigenaar, vroeg Suver Wonen ons hiermee aan de slag te gaan. Het resultaat? Een rustige, moderne website met prachtige foto’s, die de professionaliteit en het vakmanschap van Suver Wonen goed weerspiegelt.

Bekijk website
suver wonen

Begin 2022 hebben we een strategische aanpassing doorgevoerd binnen ons bedrijf, hierdoor wijzigde onze bedrijfsnaam en een deel van onze bedrijfsfilosofie. Naar aanleiding hiervan hadden we een nieuwe website nodig die een goede representatie geeft van ons bedrijf en aansluit bij de huidige verwachtingen van de moderne consument. Ram Online Marketing heeft twee jaar geleden, naar volle tevredenheid, onze website parket-renoveren.nl SEO geoptimaliseerd en het beheer van deze site op zich genomen. Het was voor ons dan ook een logische keus om Ram te vragen voor de bouw van onze nieuwe website suverwonen.nl.

Na een goed vooronderzoek, ontwerp en voorbeeld pagina’s heeft Ram de website volledig naar wens en op maat gemaakt. Een goed voorbeeld van meedenken en maatwerk is de afspraakpagina waar consumenten zeer eenvoudig en laagdrempelig direct een afspraak met ons kunne plannen. De no-nonsense mentaliteit en helder communicatie bij Ram zorgde voor een snelle en soepele samenwerking en bouw van de site. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en bevelen Ram Online Marketing zeker aan.

Marco / Suver wonen

De uitdaging

Suver Wonen had nog geen website waar klanten de mogelijkheden overzichtelijk konden bekijken. Er moest dus een volledige website gebouwd worden, waarbij de professionaliteit en expertise goed naar voren kwamen. Daarnaast moest deze website natuurlijk ook goed vindbaar zijn voor potentiële klanten. Doordat deze klant al goede ervaringen had met onze diensten voor hun website Parket-Renoveren.nl, vroegen ze ons om hen hiermee op weg te helpen.

Strategische keuzes

Suver Wonen gebruikt hout uit duurzame bossen. Daarom staan verschillende tinten groen centraal in de huisstijl. Naast duurzaamheid, stralen deze natuurlijke kleuren ook rust uit. Als je naar het logo van Suver Wonen kijkt, zie je afgeronde hoeken met een hoek van 90 graden links onderin. Dit lieten we terugkomen in het design. Voor deze website gebruiken we uitsluitend foto’s van topkwaliteit, die de professionaliteit en het ambachtelijke vakmanschap van Suver Wonen goed weerspiegelen.

Met op maat geschreven SEO teksten en duidelijke call-to-actions is het voor de bezoeker makkelijk om informatie te vinden, direct een afspraak te maken of contact op te nemen voor vragen.

Laat jij nog kansen onbenut?

Online Marketing is een breed vakgebied. We begrijpen dat het best lastig kan zijn om hier als ondernemer overzicht in te bewaren. Want hoe zorg je ervoor dat je website zo effectief mogelijk? En welke mogelijkheden zijn er verder allemaal? Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Wij helpen jou groeien

Dankzij onze vakspecifieke kennis én ervaring weten wij precies waar we jouw kansen moeten zoeken. We helpen je graag deze te benutten om zo jouw onderneming efficiënt te laten groeien. Meer weten?

Ik wil groeien